Ayol niye kızıyorsun, değiştirmek en doğal hakkın.Yoo ne değiştirmesi aynı şarkı.
Değiştirmedim![]()
Oydu, bizi kekliyor dengesiz @BullyOzan Çolakoğlu ile olan şarkı değilmiydi.![]()
Ayol niye kızıyorsun, değiştirmek en doğal hakkın.Yoo ne değiştirmesi aynı şarkı.
Değiştirmedim![]()
Oydu, bizi kekliyor dengesiz @BullyOzan Çolakoğlu ile olan şarkı değilmiydi.![]()
Ozan Çolakoğlu ile olan şarkı değilmiydi.![]()
Konuya attığım şarkı da recaptaki şarkı da bu.![]()
Olabilir sana soracak değiliz.
Öff sen ne takıyon şunları ikisi de müzikten zerre anlamayan kişiler
Konuya attığım şarkı da recaptaki şarkı da bu.![]()
Forum huzurunu bozmaya yönelik hareket oluyor canım bunlar.Olabilir sana soracak değiliz.![]()
Bence sen düşük puan vermek için bahane arıyorsunBen dinlediğimde daha farklıydı bu şarkı.![]()
Onun için Sıla'yı destekledim, haklısın.Öff sen ne takıyon şunları ikisi de müzikten zerre anlamayan kişiler![]()
Bence sen düşük puan vermek için bahane arıyorsun![]()
Şuana kadar sevdiğim en iyi hafta diyebilirim, en azından yerli şarkıcılarımız adına.
Dursun Zaman benim en sevdiğim şarkılardan biri ama gel gör ki bu şarkıya Göksel'in eşlik ettiğini bilmiyordum @Ahmad
Atiye'yi ilk defa bu denli beğenmiş olabilir, Sıla için de ilk 2 haftanın çok üstünde puanladım, Murat ve Gülşen'e şarkı söyletmeyin. .s Sezen o güzelim şarkıyı okadar slow okuduki şarkı yokoldu felan. Sertab, Seksendört günün sevilenlerinden oldu.
Aynı şarkı Umut.![]()
Canımsın bende Ahmet Kaya'ya iyi puan verdim beğeneceksindirOnun için Sıla'yı destekledim, haklısın.
Sıla'ya hakaret ediyor, görün bunları![]()
Rihanna'nın şarkısını beğendim, hatta kolay bir hafta olsa liderlik verebilirdim. Ama diğer şarkıcının şarkı rezildi.Remix'i mi paylaştın acaba.
Yabancılarhayal kırklığı yani.ss Yoksa geçen hafta çok iyiydiniz bu hafta iyisiniz mi demeye çalıştın.![]()
Sen Sıla sevmiyorsun ama şansımı deneyeyim Sıla'yı nasıl buldunRihanna'nın şarkısını beğendim, hatta kolay bir hafta olsa liderlik verebilirdim. Ama diğer şarkıcının şarkı rezildi.
Rihanna'nın şarkısını beğendim, hatta kolay bir hafta olsa liderlik verebilirdim. Ama diğer şarkıcının şarkı rezildi.
Bu şarkı Yalın'ın söyleyebileceğin en hareketli şarkı zaten daha hareketlisi olamaz.Daha hareketli bir şarkı dinledim diye anımsıyordum ama recapta ki hala aynı yalın.![]()
Cidden iyi mi verdin yoksa beni mi korkutuyon. 😱Canımsın bende Ahmet Kaya'ya iyi puan verdim beğeneceksindir![]()
Bence iyi puanCidden iyi mi verdin yoksa beni mi korkutuyon. 😱