- Reaksiyon puanı
- 59,699
- Puanı
- 1,060
Erken elenmezsem evetHadi bakalım bombaları sona saklıyorsun demek![]()
Erken elenmezsem evetHadi bakalım bombaları sona saklıyorsun demek![]()
Bu şarkıyla ilgili fikir sahibi olmak istiyorum yorum yapın lütfen@Tzira @tolgab @Billy Kane
Hep öndeyim![]()
daha 10 hafta var ona
İlk sezonda kullanamamıştın umarım All-Star'da kullanabilirsin.daha 10 hafta var ona![]()
O şarkıya 23+ bile az be insafİlk sezonda kullanamamıştın umarım All-Star'da kullanabilirsin.
Bu haftaki şarkın da güzel ama sanırım 10+ veririm.![]()
Ay napayım bende pek anısı yok sanırım.O şarkıya 23+ bile az be insafDağlar Dağlar'la finalde bile yarışılabilir
![]()
Severim Yalın'ı ama bu şarkısı remix gibiAy napayım bende pek anısı yok sanırım.![]()
Yoksa efsane şarkı olduğunu biliyoruz.Yapacaz bir şeyler artık sen Yalın'a iyi veriyon hep
![]()
Ben çok severim Kalpten Dudağa'yı.Severim Yalın'ı ama bu şarkısı remix gibiYine ortalama üstü tabi
![]()
Yalinin Benimki şarkısını kullan melunBen çok severim Kalpten Dudağa'yı.Biraz Yalın'ın tarzının dışında evet ama Ozan Çolakoğlu düzenlemesiyle çok güzel bir iş çıkmış ortaya bence özellikle arabada çok iyi gidiyor.
Haftaya eskilerden çok hoş bir şarkıyla geliyorum ama.![]()
Onu hemen harcamayı düşünmüyorum melun yemezler.Yalinin Benimki şarkısını kullan melun![]()
Benimki'yi kullanacağım hafta beni birinci yapıyorsun ona göre o kadar başımın etini yedin.
Melun son haftalar için iyi şarkılari.var
Benimki'yi kullanacağım hafta beni birinci yapıyorsun ona göre o kadar başımın etini yedin.Bana tam ver diğerlerine en düşük puanı.
![]()
Umarım Tarkan'dan kurtulurum bir an önce.Zaten Tarkan ve Musti Sandal bu hafta elenir onlardan kurtulursun![]()
Noldu melun kıskandın mıMelun son haftalar için iyi şarkılari.var![]()
Zaten Tarkan ve Musti Sandal bu hafta elenir onlardan kurtulursun![]()
Tarkanin en hit şarkısı elenmem benUmarım Tarkan'dan kurtulurum bir an önce.![]()
Musti yoluna devam etsin severiz.
Noldu melun kıskandın mı![]()