Pana yapmis aga yani resmi afis diyebilirizafiş harbiden süper olmuş kim yaptıysa çok güzel
Bence gayet iyi duruyor aga benim gozume sahsen batmadiDefne Samyeli dizideki tek falso gibi bir şey. Spiker kendisi, yine oyunculuk yapacak. Çiğdem Batur ne güzel gidiyordu, aksiyon ayağına o da gitti. Defne Samyeli çok soğuk duruyor, ki afişte de sanki ana haber sunucusu gibi durmuş. Büyük ihtimalle yakın bir zamanda karakteri ölür gider.![]()
Özgü Namal, Hatice Şendil ya da Çiğdem Batur gibi sempatik yüzü yok ki, çok sert duruyor.Bence gayet iyi duruyor aga benim gozume sahsen batmadi![]()
ayyyy süper vlla ertanda geldi yanı andrei ölücek diye çok korkuyordum erhan bey bu sezonda onunla rekabetim sürücek demiş evet ölmüyorErhan Ufak
* Tilki ile Güllünün arasında nasıl bir bağ var?
- Bu ikilinin arasında çok eskiye dayanan bir düşmanlık var. Bu düşmanlık yeni sezonda ön plana çıkabilir. Tabii Polat buna müsaade eder mi bilmiyorum.
Orhan Ertürk çıkmamış sanırım diziden.![]()
erhan tilki'nin yaşadığını ağzından kaçırmış))
@-KADİR- @takas @sürgünüm @34rcp44 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Master.1000 @Çiğdem- @ABAY_06 @Felon @vadikızı @Arslan Bey @Castei @batuhankaralar
abi dün niye seyretmedin maça mı baktınbiraz evvel seyrettimçok enteresan ve güzel bir bölüm olmuş
)) bu gizem ve heyecan hiç durmadan devam eder inşaallah
)))
yok ona da bakamadımabi dün niye seyretmedin maça mı baktın
ayy akif ölürse kurban kesecem diyordun sürekli çocuk tamda kurban bayramına öldü vlla seni zora sokmamak için hahahabiraz evvel seyrettimçok enteresan ve güzel bir bölüm olmuş
)) bu gizem ve heyecan hiç durmadan devam eder inşaallah
)))