15 Eylül 2015 Salı Reyting Sonuçları

Haftaya fişi çeker D 2den yükselmezse daha fazla kurtulcaz. :A Kendini süper star sanıyormuş. :F
bunlar kendilerini hababam sınıfıyla kıyaslıyordu küçük ağa dönemindeyken bizim milletimizde tepki göstermek yerine alkışlıyor ne günlere kaldık yaaa :F:F:F

ilk 3 sıra zaten garanti bence eşkiya aşk yeniden ve kaderimin yazıldığı gün yanı kanal d ilk 3 e hiç giremez 4.bölümde final yapar bu dizi :F:F:F

bunlar kendilerini hababam sınıfıyla kıyaslıyordu küçük ağa dönemindeyken bizim milletimizde tepki göstermek yerine alkışlıyor ne günlere kaldık yaaa :F:F:F

ilk 3 sıra zaten garanti bence eşkiya aşk yeniden ve kaderimin yazıldığı gün yanı kanal d ilk 3 e hiç giremez 4.bölümde final yapar bu dizi :F:F:F

Zeki Alasya'yı bile sinir etmiş o çocuk. :F :F

3. bölümde yaparsa. :A

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, maçla kitlesi aynı olmasına rağmen çok iyi sonuçlar almış. Haftaya bunun üstüne koyarak yoluna devam eder.

Eşkıya geçen hafta Total ve AB gruplarında 5,50 üstü almıştı bu hafta fazla olmasa da düşüş var ama haftaya telafi edeceğini düşünüyorum 7 - 8 rating alabilecek potansiyel var dizide. :)

Bir Deniz Hikayesi iyi sayılabilecek ratinglerle başlamış ama ben fazla uzun ömürlü bir dizi olacağını sanmıyorum ratinglerde artış yaşamazsa.

Eşkıya geçen hafta Total ve AB gruplarında 5,50 üstü almıştı bu hafta fazla olmasa da düşüş var ama haftaya telafi edeceğini düşünüyorum 7 - 8 rating alabilecek potansiyel var dizide. :)

Bir Deniz Hikayesi iyi sayılabilecek ratinglerle başlamış ama ben fazla uzun ömürlü bir dizi olacağını sanmıyorum ratinglerde artış yaşamazsa.
ben virgülleri çok dikkate almıyorum eşkiya 2 gruptada 5 ortalamayı korumuş eğer 4 reytinge düşseydi ben ozaman düşüş var derdim başka türlü demem :F:F:F

Kaderimin yazildigi gun 5 bucuk reytingle sezonu kapatmis 4 reytingle donus yapmis nasil toparlanma oluyor?
Eskiya dünyaya hükümdar olmaz macla 15 dakika cakisti sadece mac baslayana kadar erkek kitleyi cekmek icin reklam vermedi ve neredeyse her gun tekrari vardi ona ragmen dusus yasamis
Kyg ben daha farklı hatırlıyordum yanlış hatırlamış olabilirim edho ya ben dusmemis demedim hani ona dusmus derken aşk yenidene kimse laf etmiyordu ona şaşırdım. Onunda durumu pek farklı değil demek istedim.

Maç çok iyi gitmiş.
Aşk Yeniden iyi başlamış.:Z Deniz Çakır için EDHO'nında yükselmesine sevindim.:D
Berke'nin dizisi ölü doğmuş.:oley: Begüm'e üzüldüm.:(

Bir Deniz Hikayesi'nin düşük başlayacağını tahmin ediyordum ama 3 reyting de alır diyordum. :(

Tekrarları nasıl gidecek bakalım.

Maç çok iyi gitmiş, ben daha düşük bekliyordum açıkçası.

Aşk Yeniden sezona iyi başladı. Haftaya özellikle AB'de çok yükseleceğini düşünüyorum. :D

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da maça rağmen çok iyi gitmiş. Haftaya o da yükselecektir.

Bir Deniz Hikayesi beklediğim gibi gitmiş en fazla 4 alır bu dizi. :A

Kaderimin Yazıldığı Gün kötü başlamış.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dün tahmin ettiğim gibi maçla çakıştığı için yükselememiş. Ancak yine de özellikle reklamverenler grubu ABC1'de iyi oranlar almış. Ben haftaya 7-8 reyting alacağını düşünüyorum. Eğer Abdulhey ve Dadaylı'da diziye girerse reyting potansiyeli 10'a kadar yükselebilir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dün tahmin ettiğim gibi maçla çakıştığı için yükselememiş. Ancak yine de özellikle reklamverenler grubu ABC1'de iyi oranlar almış. Ben haftaya 7-8 reyting alacağını düşünüyorum. Eğer Abdulhey ve Dadaylı'da diziye girerse reyting potansiyeli 10'a kadar yükselebilir.
yani bu reyting şirketinin erler filmle derdi ne deniz baykala yapılan tuzağı işlediler pelininde derdi var gitti en zor güne koydu çarşambaya koysalar olurdu