MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

@Felon hareketli Riri sevdiğini söylediğini hatırlıyorum. Bu hafta nasıl buldunuz sayın jürim.:Z

@Reytinger sustum.:Z

Bu haftaki şarkımız Konuşmadığımız Şeyler Var albümünün en keyifli en hareketli şarkısı ''GOL'' oluyor. Umarım beğenirsiniz diyelim :)

bu şarkı bir futbol filminin şarkısı değil mi ?

bol şans +2 :F

3. Hafta Rota ile yarışıyorum

düşük alırsın bu hafta benden 25'i unut :F

Bu haftaki şarkımız;

sözümü dinlemişsin :D +15 garanti veriyorum Söz :D

dinleyip karar vereceğim bol şans

SUSKUNLAR DİZİSİNE DAMGA VURAN AHMET KAYA'DAN ''BİRAZDAN KUDURUR DENİZ'' ŞARKISI !

sen çok tehlikelisin yiğitt SuskunFelon dan sana +20 suskunlar'a karşı zaafım var :(

Tarkanın çıkış albümünden Gül Döktüm Yollarına diyoruz :)

bol şans ihtiyacın olacak aga :F

Bu haftaki şarkımız çok hareketli eğlenceli :X :

bunuda duymadım :(
dinleyip karar vereceğim bol şans efecim :D

dinleyip karar vereceğim bol şans

sen çok tehlikelisin yiğitt SuskunFelon dan sana +20 suskunlar'a karşı zaafım var :(

bol şans ihtiyacın olacak aga :F

bunuda duymadım :(
dinleyip karar vereceğim bol şans efecim :D
Güzel şarkıları var Ahmet Kaya'nın, değerinin bilinmesi çok güzel. :bhr: @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Çiğdem- canlarım nasıl buldunuz şarkımı, kaçıyonuz hemen. :T:

Tek senin oyun olsa gözüm kapalı yollarım da herkes senin gibi değil. :D İlk sezon her hafta elenmeme terleri döküyordum .ss

bu sezon iyi gidiyor ahmet kaya doğru değil mi ?
tabi yarışmacı sensin hafta hafta sıralamışsındır ama bence bu hafta şarkılar basitken haftaya çıkış yakalayabilirsin dengeleri bozmalısın yoksa barış manço bozacak

Bu sezon kötü başlamadın ama :D
Bu sezon iyi gidiyorum, inşallah yarıdan fazla hafta kalabilirim. :D

bu sezon iyi gidiyor ahmet kaya doğru değil mi ?
tabi yarışmacı sensin hafta hafta sıralamışsındır ama bence bu hafta şarkılar basitken haftaya çıkış yakalayabilirsin dengeleri bozmalısın yoksa barış manço bozacak
Aynen iyi gidiyorum bu sezon ama bir sıralama yaptım, onu da bozmak istemiyorum şu an. :D Ne olacaksa o şekilde olsun. :D