Ne oldu korktun mu paşam![]()
Oy kullanırken zorlamak yoruyor onu kasteddim.
@primavera benim şarkıyı nasıl buldun.
Ne oldu korktun mu paşam![]()
UuuvvvBu haftaki şarkım Sezen Aksu - İkinci Bahar.Efsane klip Türkan Şoray&Şener Şen
@HachiKo @batuhankaralar @OzaN @BesaleT @denizz19 @Bully @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @S.G.A.T. @eros @OzaN @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @Reytinger @eskici @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
daha dinlemedim yabancı şarkıları duymadan tanıyamıyorum
Ooo.![]()
O zaman 1 puan.
Bilemiyorum.ss
Ben aradım ne kullanayım diye.Bunu kullanayım dedim ama sonraki haftalarda zorlanacağım gibi.Bana kullanmak nasip olmamıştı Bir Belayı ama sen kullanmakla iyi bir tercih yaptın![]()
Söz mü vermiştim ?23 puanın bu hafta bana değil mi.![]()
daha dinlemedim yabancı şarkıları duymadan tanıyamıyorum![]()
Benim içinde reklam yapar mısın?Duyunca müziğinin çok bilindik ve sevdiğin bir melodi olduğunu hatırlayacaksın bence.![]()
Söz mü vermiştim ?![]()
mesajlara bakıyorum şarkımı paylasıcam birazdan bende
Bence yarın paylaş geç oldu şimdi.mesajlara bakıyorum şarkımı paylasıcam birazdan bende![]()
mesajlara bakıyorum şarkımı paylasıcam birazdan bende![]()
Ayol her türlü bildirim gidiyor, millet görüyor.Bence yarın paylaş geç oldu şimdi.![]()
Yoo ben öyle açıklamalar yapmam.En iyi puanı hep benim hakettiği mi söyledin.Yani Riri'nin.
Ortalama mi buldun ne yaptın biraz tüyo sadece.![]()
Bir benimkini yorumlamadın.Yoo ben öyle açıklamalar yapmam.
Ortalamadan biraz yukarda gibi hepsine dinlerken karar vereceğim.![]()
Yoo ben öyle açıklamalar yapmam.
Ortalamadan biraz yukarda gibi hepsine dinlerken karar vereceğim.![]()
Tamam fazla abartı yaparsan -15Aslan Akif'im.Yani kısaca 15+ dedin.
Riri sevdiğini dağa önce yazmışsın senden hiç şüphem yok zaten.
@yigit_00 panpa sensiz olmaz.![]()
Bu haftaki şarkım Sezen Aksu - İkinci Bahar.Efsane klip Türkan Şoray&Şener Şen
Bu hafta 15 puandan aşağısı Atiye'ye "Yetmez"
İskender Paydaş'ın harika aranjesiyle Türk popunun son yıllardaki en özgün çalışmalarından biri. Sevdiğinizi, seveceğinizi umuyorum. Keyifli dinlemeler.
Bu hafta ki şarkımızı ama 3 kişi şimdiden beğendi.Beğeneceğinizi tahmin ediyorum.
Katy Perry - Walking On Air
- Recap: 1:19 - 2:19