Onu şimdi kullanırsam gelecek haftalarda ne kullancam?![]()
Kullanmadı sanıyordum ben.:ss
Onu şimdi kullanırsam gelecek haftalarda ne kullancam?![]()
Sana beğeneceksin demiştimAyy tama üstüme gelmeyin.Neyse ben kaçtım.
Bu arada Pis Sıla'da bu hafta iyi gelmiş.10+ puanıma nasıl vereceğim bilmiyorum.
![]()
Sen onu dinleme Handenin mükemmel bir sürü şarkısı var benim seçmediğim de oldukça fazla iyice dinle ölç ve tartOnu şimdi kullanırsam gelecek haftalarda ne kullancam?![]()
İyi de Sıla'nın slow parçaları çok fazla şarkı güzelse yine iyi puan ver yaniBen Sıla'yı çok severim ama hareketli şarkılarını. Zaten slow şarkılara düşük veriyorum hep.![]()
İyi de Sıla'nın slow parçaları çok fazla şarkı güzelse yine iyi puan ver yani![]()
Halbuki Sıla'nın slow şarkıları hareketlilerinden her zaman daha güzeldir. Gerçi hareketlileri de ayrı tatlıZaten iyi slowlara niye kötü vereyim ki hareketli parçaların altında kalıyor ama.![]()
Halbuki Sıla'nın slow şarkıları hareketlilerinden her zaman daha güzeldir. Gerçi hareketlileri de ayrı tatlı
He bu arada Bu Böyle şarkısı da güzel![]()
Kullanmadı sanıyordum ben.:ss
Birini seçmişim.Umarım elenmem.Bu arada forum Kışkış sevmiyor muş öyle mi?Sana beğeneceksin demiştim
Sen onu dinleme Handenin mükemmel bir sürü şarkısı var benim seçmediğim de oldukça fazla iyice dinle ölç ve tart![]()
Berkay iyidir severim ben de.Slow dinlediğim tek şarkıcı Berkay, Sertab bile dinlemiyorum düşün.![]()
Sana beğeneceksin demiştim
Sen onu dinleme Handenin mükemmel bir sürü şarkısı var benim seçmediğim de oldukça fazla iyice dinle ölç ve tart![]()
Onu kullanma zaten bir sürü iyi şarkısı var Kışkışşla vakit mi harcayacanBirini seçmişim.Umarım elenmem.Bu arada forum Kışkış sevmiyor muş öyle mi?![]()
Şuana kadar paylaşılan şarkılarda vavv dediğim bir şarkı çıkmadı henüz bu hafta şansın var yani belki amaPis Kumpasa geldim.Senin de benim şarkımı beğenmenı talep ediyorum.
![]()
He bu arada Bu Böyle şarkısı da güzel![]()
Ben yabancı şarkı hiç dinlemem ki o yüzden ilk kez gördüm ya da duydum şarkını ama dinlemeden bir şey diyemem@denizz19 şarkımı nasıl buldun?![]()
Beğenince dinledin zannettim. Bir dinle bakalım o aralığı.Ben yabancı şarkı hiç dinlemem ki o yüzden ilk kez gördüm ya da duydum şarkını ama dinlemeden bir şey diyemem![]()
Berkay iyidir severim ben de.![]()
Ben paylaşılan her şarkıyı beğeniyorum zatenBeğenince dinledin zannettim. Bir dinle bakalım o aralığı.
@soo @Yiğitt @Billy Kane şarkımı nasıl buldunuz? 🙂