MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Sonunda doğru düzgün gelebildin.:F Rta iyidir. Erdem Kınay farkını koymuş.:bhr:

Benim şarkımı nasıl buldun bir kez daha sorayım.:Z

@Bully sen benden sonra yazdın ama alıntım senden önceki mesajıma birleşti.:F Nasıl oldu bu.ss
Ben de anlamadım arada oluyor öyle ya forumun kafası gidiyor bazen. :F

Önceki mesajına da yanıt vereyim. Bu hafta telafi haftası olacak demek ki. :F

Riri'nin bazı oynak şarkılarını severim slowlarıyla pek aram yoktur bu şarkısı tarzıma uygun bir şarkı gibi iyi bir şeyler veririm sanırım. :Z

Ben de anlamadım arada oluyor öyle ya forumun kafası gidiyor bazen. :F

Önceki mesajına da yanıt vereyim. Bu hafta telafi haftası olacak demek ki. :F

Riri'nin bazı oynak şarkılarını severim slowlarıyla pek aram yoktur bu şarkısı tarzıma uygun bir şarkı gibi iyi bir şeyler veririm sanırım. :Z

Bir daha umarım böyle tatsızlık olmaz.:Z
Bu arada en kötü vereceğim şarkın Cumhuriyet. Onun dışında geçen sezon çokta kötü vermedim galiba sana.(b)

İyi bari.:Z

O kadarda tek tek yazdım.:(

Az önce bildirim gelmemiş ve bir kez daha paylaşmam gerek sanırım şarkımı.:D

Dediğim gibi 95 Milyon izlenmiş çok eskilerden. Rihanna'nın 2007'de çıkardığı albümündendir şarkı. Rihanna eski tarzından biraz kaymıştır bu albüm ile (eski tarzı geçen hafta dinlediğiniz Unfailtful), zaten sonrasında Rude Boy geliyor iyice değişiyor sonra Loud ile tamamen farklı biri oluyor.:D Kısa saçı, çılgın halleri çok sempatiktir klipte.:love1:
17 Vevo sertifikası alan Riri'nin 18 belki 19. sertifikası Disturbia olacak diye ön görebilirsiniz. yakında yine gündeme gelebilir o sebeple.:A

@HachiKo @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @denizz19 @ozgur2113 @OzaN @Ahmad @tolgab ve sevgili jürim.:bhr: @GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Titanium @Tzira @harzemliişah @Reytinger @Felon @Castei @DarkLeqenD @eskici @berkann @cevaa @yigit_00 @primavera @BesaleT @gözlemci @Amoureux @beyazsoy @Aserat yada @vadikızı yada @hayret bi şey oy kullanacaksanız dinlemenizi beklerim.:D Yorumları bekliyorum.:bhr: 30 saniye dinleseniz yeter gibi.:A Recab sürem 2.12'den başlayacak.:D
20 ve üste bekle sen :A

Bir daha umarım böyle tatsızlık olmaz.:Z
Bu arada en kötü vereceğim şarkın Cumhuriyet. Onun dışında geçen sezon çokta kötü vermedim galiba sana.(b)

İyi bari.:Z
Cumhuriyet'e kötü vermiştin sanırım 1 cornetto şarkıma da kötü vermiştin. İlk 2 hafta ben kötü geldim zaten onları saymıyorum. :A

Olmasa da Olur ve Ben Bilmem'e tam verdiğini hatırlıyorum. :A Diğer puanların çok da kötü sayılmazdı yani ortalama üstüydü hep. :D

@sokak sanati paylaşsam mı bende acaba?(b)

Sen bilirsin. Şarkında tereddün yaşama gayet iyi.:D

20 ve üste bekle sen :A

Canım benim yaa.:love1: Handoşum ne ile gelecek bu sefer.:Z

Cumhuriyet'e kötü vermiştin sanırım 1 cornetto şarkıma da kötü vermiştin. İlk 2 hafta ben kötü geldim zaten onları saymıyorum. :A

Olmasa da Olur ve Ben Bilmem'e tam verdiğini hatırlıyorum. :A Diğer puanların çok da kötü sayılmazdı yani ortalama üstüydü hep. :D

Çokta düşman sayılmazmışız.:A Bence beraber çeyrek finale yürümeliyiz.:F (Sonra seni elmem gerek.:Z)

Evet hatırladım saçma sapan bir şarkıydı.:F Başka yoksa iyi. İyi bir All Star geçireceğiz gibi ikimiz.:A