aaaaa üç kağıtcı hani benim doğum günümü kutlamaya gelmiştinÇok ince düşüncelisin ama haruncum haber verdi geç kaldın ne yazık ki bende konuşmamı hazırlıyorum
aaaaa üç kağıtcı hani benim doğum günümü kutlamaya gelmiştinÇok ince düşüncelisin ama haruncum haber verdi geç kaldın ne yazık ki bende konuşmamı hazırlıyorum
şans eseri foruma kayıt olduğum gün girmişim farkında bile değilim Ama olsun onuda kutlamamda vesile oldu bakaaaaa üç kağıtcı hani benim doğum günümü kutlamaya gelmiştin
seni attık survivordan hahahaşans eseri foruma kayıt olduğum gün girmişim farkında bile değilim Ama olsun onuda kutlamamda vesile oldu bak
Bu resmen şahsıma münasırıma hadsizliktir Sen musti ile katıldın değeil miseni attık survivordan hahaha
merak etme @yatutarsa yıda attık cnm yalnız hissetme kendiniBu resmen şahsıma münasırıma hadsizliktir Sen musti ile katıldın değeil mi
Çaktırma yeni geldim.9 eylüldü cnm geçte olsa teşekkürler
Ehh iyi neyse yalnız değilmişim Ego iyi tabi birinci olmuşssun bak yine tebrikler, bitmedi gitti senin tebrik işin Hay senin tebrik işine kibrit suyu dökeyimmerak etme @yatutarsa yıda attık cnm yalnız hissetme kendini
evet mustimi seçtim ben burcuyu hachikoya verdim en son 2.haftayı oynadık
2.haftanın 1.cisi ego parçasıyla mustim oldu
110 mesaj sonra 30 binler kulubune giriyorum yarın yine tebrik edersin akşama hahahaEhh iyi neyse yalnız değilmişim Ego iyi tabi birinci olmuşssun bak yine tebrikler, bitmedi gitti senin tebrik işin Hay senin tebrik işine kibrit suyu dökeyim
Bir dur bizde seni tebrik ettikden sonra hazmedelim neyse alışıcaz gibi artık bu işlere110 mesaj sonra 30 binler kulubune giriyorum yarın yine tebrik edersin akşama hahaha