Niye Öbürleri Tarkan yapmıyor muTarkanı Tarkan yapan şarkıdır
Niye Öbürleri Tarkan yapmıyor muTarkanı Tarkan yapan şarkıdır
Yabancı müzik sevmem benBeni sev.
Riri hem kötü değildir. Seversin bence.
Yok çıkış yaptığı albümün şarkısıdırNiye Öbürleri Tarkan yapmıyor mu
Şarkılara puan verip sıraladığımı söylemiştim. 2 hafta içinde verdiğim en yüksek puan 10 üzerinden 6,9. Gerisini sen düşün.
Genelde beğenmeyeceğim muhtemelen. Rihanna'ya yüksek vermem nadir olur, kusura bakma @sokak sanatiYok söylediğin cümle güzel yani senin şarkını beğenmedim demen
Yabancı müzik sevmem ben
Yok çıkış yaptığı albümün şarkısıdır
Şu ana kadar verdiğim en yüksek 2. puan da sana ait, 6,8 vermiştim. Bu sözleri başkaları desin bana.Antier nicki ne kadarda seni anlatıyormuş.ss
Olur zevkle. Ben zaten Deniz'e nefret kusmayı seviyorum.Şöyle bir şey.
Ben antilik yapıyorum o nedenle sana olmaz sende yapamazsın zaten bana ama ikimiz Deniz19'a saldırı yapabiliriz.
Şu ana kadar verdiğim en yüksek 2. puan da sana ait, 6,8 vermiştim. Bu sözleri başkaları desin bana.
Olur zevkle. Ben zaten Deniz'e nefret kusmayı seviyorum.
Vicdanın nasıl rahat eder ki 1 verdiğin zaman1'i basarım bende.
Benden sana hayır olmaz gibi bence deAma gelecek için hiç ümit vaadetmiyorsun.
Forumun elem boşaltım merkezi oldu iyice kıvırcık.
Vicdanın nasıl rahat eder ki 1 verdiğin zaman
Yalnız fazla yüklenince fena parlıyor benden söylemesi.Ama gelecek için hiç ümit vaadetmiyorsun.
Forumun elem boşaltım merkezi oldu iyice kıvırcık.
Benden sana hayır olmaz gibi bence de
Olur zevkle. Ben zaten Deniz'e nefret kusmayı seviyorum.
Tapatalk'da ": J" harfinden başka bir şey göremiyorum o ne? Ne demek istiyorsun? .s
Yalnız fazla yüklenince fena parlıyor benden söylemesi.
O tür bi kategorilendirme yapamam kendim için.Slot ve ağır mi seviyorsun neden anlamadım.
Neyse önümüze bakalım artık.
Bilmiyor musun o smileyi?. Kaç yıldır buradasınTapatalk'da ": J" harfinden başka bir şey göremiyorum o ne? Ne demek istiyorsun? .s
Ben sana 1 vermiyorum ama 8 puan verdim bu hafta zaten az mı .ssSenin nasıl rahat ediyor.
Arkadaşım üzülür diye hiç düşünmedin mı.
Hatırlayamadım şimdi.O tür bi kategorilendirme yapamam kendim için.
Bilmiyor musun o smileyi?. Kaç yıldır buradasın
Hiç değişmedi, hep aynıydı.Hatırlayamadım şimdi.
Çok eskiden : J ağzını kapatıp gülen smileydi sonradan değişti. (Çok istememe rağmen gelmedi. )