MusicSurvivor All Star | 2.Hafta Sonuçları

Bu arada yüksek puan verince teşekkürü eksik etmeyen ama düşük verince hiç yanımdan geçmeyen @Bully bu senin puanına yansıcak ileriki haftada.:))
:D Estağfurullah ya o an yoğunumdur bir şey olmuştur arada kaynamıştır seni etiketlememişimdir yani kaç verdiğini şu an cidden hatırlamıyorum. :F

7. olmuşum, demek ki 10.haftayı göremeden aranızdan ayrılacağım. Herkese teşekkürler :)

@çiğdem- bu kez sözünü dinlicem galiba:D.Senin zaten Teo`ya yüksek verme olasılığın düşük:D
@OzaN ben de öyle düşünüyorum:D.Papatya daha bilenen bir şarkı var ama Serseri`nin başka bi havası var ordan kurtarırım gibi:D
@Bully bunu diyip 10dan aşağı puan verirsen bunun sonu kötü:D:F

@GunesinOglu Ben de,ama göz göre-göre de elenmek istemiyorm:D

@çiğdem- bu kez sözünü dinlicem galiba:D.Senin zaten Teo`ya yüksek verme olasılığın düşük:D
@OzaN ben de öyle düşünüyorum:D.Papatya daha bilenen bir şarkı var ama Serseri`nin başka bi havası var ordan kurtarırım gibi:D
@Bully bunu diyip 10dan aşağı puan verirsen bunun sonu kötü:D:F
Napim Tabiatım Böyle de fena şarkı değildi aslında ama işte Teoman biraz gerilerde kalıyor listemde napayım. :(

Bu hafta elimden geleni yapmaya çalışacam. :A

Evde değildim mobilden birazını takıp edebildim mesajlara cevap veremedim. Yüksek puan veren @GunesinOglu @Castei @DarkLeqenD @Felon @batuhankaralar a çok teşekkürler :)

@tolgab çok teşekkürler, umarım o 1 puandan sonra ben de seni tatmin ederim. :D

açıkcası senden 17 puan beklemiyordum tatmin oldum sağol :D

@tolgab hiç yakıştı mı 9 puan Sıla'ya :( neyse teşekkürler. :D

Ama demiştim bu sefer puanımın vasatın altında olduğunu ama genelinde iyi sonuç almışsın tebrikler :)

@tolgab bunlar Demet imizin hakkını yiyorlar :(

sorma chef İlahi Adalet için erken falan diyordun neredeyse eleniyordum bak :(

@GunesinOglu Riri ile iyi geçinen yüksek alıyor.:A Bak Mustiye.:Z @tolgab

Riri 10 numara sanatçı :ok:

idare eder ortalarda olur puanım ve tabii ki diğer şarkılara bağlı

Valla foruma bakıyorum da Serseri daha uygun gibi:D:D
Sen napcan?Hoş sende 10 hafta sonrası bile bellidir ama:D
@Bully
Belli tabii finale kadar şarkılarımı hafta hafta sıraladım sadece bir iki yer değişikliği olabilir belki. :A

Bu haftaki şarkım da belli ama burada paylaşmam özelden söyleyeyim istersen sana çok merak ediyorsan. :D