Ben yabancı sevmiyorum ancak Türkçe şarkılar kötü gelirse şansınız yüksek
Bengü bence bu hafta intihar etmiş. Onu nasıl iyi buldun.
Ben yabancı sevmiyorum ancak Türkçe şarkılar kötü gelirse şansınız yüksek
Bengü'nün en Sevdiğim şarkılarından biri geçen haftakinden bile iyi elenmemesi LazımBengü bence bu hafta intihar etmiş. Onu nasıl iyi buldun.
Bengü'nün en Sevdiğim şarkılarından biri geçen haftakinden bile iyi elenmemesi Lazım
sen dinlememişsin.Forum Riri'ci. Yarı finalde ikinizide elemiştim hatırlıyorsan.
Ayrıca hiç dinlenmemiş şarkılar onlar bence tanıtım şart.
bende ilk sezon öyleydi ama all star da değişti durum.Üstelik ben seni rakip olarak değil dost olarak görüyordum bu sezon
sen dinlememişsin.
bende ilk sezon öyleydi ama all star da değişti durum.
Yoo valla ben ona karışmıyorum şarkı Seçimlerinde seçtiği şarkı da bence bu haftanın Zayıf halkası olmaması Lazım ama halkın takdiridir benden çok iyi puan aldıİlginç. Vadikızı'na sen önerdiysen bu şarkıyı çok pis plan kurmuşsun derim yani.
Vay be eyvallahsen dinlememişsin.
Yoo valla ben ona karışmıyorum şarkı Seçimlerinde seçtiği şarkı da bence bu haftanın Zayıf halkası olmaması Lazım ama halkın takdiridir benden çok iyi puan aldıİlginç. Vadikızı'na sen önerdiysen bu şarkıyı çok pis plan kurmuşsun derim yani.
Vay be eyvallahsen dinlememişsin.
25. ile 24. arasında ne kadar fark var?1. yavaş yavaş farkı açtı yani.1.ile 2. arasında 100 puanlık bir fark olursa şaşırmayın
Yoo valla ben ona karışmıyorum şarkı Seçimlerinde seçtiği şarkı da bence bu haftanın Zayıf halkası olmaması Lazım ama halkın takdiridir benden çok iyi puan aldı
Vay be eyvallah
Bu yarışma için çok efor sarfetiyorsun.Konuya en çok mesaj atanlar;
Hep sen mi istatistik paylaşacan. @GunesinOglu
- @GunesinOglu 153
- @sokak sanati 108
- @denizz19 95
- @Bully 92
- @EFE UYSAL 68
- @Çiğdem- 52
- @Harunnn60 51
- @adımutlulukk 34
- @Billy Kane 32
- @mrt-06 30
Bu yarışma için çok efor sarfetiyorsun.
Yapımcı olsam bu mücadeleni taktir edip fazladan puan verirdim sana. Cidden en çok sen mesaj yazıyorsun.En çok mücadele eden ve en çok hak eden olmak istiyorum.
ilk sezonda elimde yeni albüm yoktu boş konuşma.Valla bilemicem. Albümden işine yarar en fazla 3 şarkı çıkar ki ilk sezonun sonunu getirememiştin.
@sokak sanari bu mucadeleni takdir ediyoruz ve puan filan vermiyoruz
ilk sezonda elimde yeni albüm yoktu boş konuşma.
@Billy Kane takma şunu kullandığın iki şarkını diğer sezon kullanmadın,yeni albüm = en az 5 şarkı