Bakalım hayırlısı artık.Final puanı alırım umarım.
187 puan alan 259 puan alanı nasıl geçiyor la.Puan Durumu :
1)187
2)259
3)157
4)154
5)150
5)150
İlk onda :
1.sezondan 5
2.sezondan 3
3.sezondan ise 2 isim var!
Bakalım hayırlısı artık.Final puanı alırım umarım.
187 puan alan 259 puan alanı nasıl geçiyor la.Puan Durumu :
1)187
2)259
3)157
4)154
5)150
5)150
İlk onda :
1.sezondan 5
2.sezondan 3
3.sezondan ise 2 isim var!
@adımutlulukk verdiğin puan yüksek değil ki
Bakalım hayırlısı artık.
187 puan alan 259 puan alanı nasıl geçiyor la.
Anlamak zorunda değilim. Çok pot kırmaya başladın sen de.159 olacak o anlayamıyon mu
Anlamak zorunda değilim. Çok pot kırmaya başladın sen de.
Ne diyon lan neyi düzenlemişim iftira atma.Bunu sen düzelttin demi yalın a kötü dedim diye mesajımı düzenledin oha çok sinsisin
Ne diyon lan neyi düzenlemişim iftira atma.
Seni yarın eleyeyim de gör karşına fena isimler koyacam.
Hangi yazıyı değiştirmişim çıldırtma adamı.Ama ben bunun intikamını alırım biliyorsun demi
İnsanlar yanlış görsün diye bir yazıyı değiştirdin sinsi .s .s .s
Ele be ele
Hangi yazıyı değiştirmişim çıldırtma adamı.
İyi de bunun Yalın'a kötü demenle ne alakası var çocuk.2.159 yazıyordu ama 259 yaptın ıyyy
İyi de bunun Yalın'a kötü demenle ne alakası var çocuk.
Sağlık olsun. Bu hafta Türkçe şarkıların hemen hemen hepsi iddialıydı. Sen de iyi bir puan bekleme benden. Şarkın kötü değil de gerçi işte kötü verebileceğim Türkçe şarkı çok az gibi bu hafta. ss Bakacaz yine de.
Tm düşük alacan benden belli oldu 7 almışım.sssss
Evet sen dedin benimde aklımda vardı.
Recep dinleyecem biraz sonra bakalım kaç verecem.Pisss seni.ss İyi ki iyi puan vermemişim yalınayak'a.
Bu haftalık 7 ama haftaya 15. Bu hafta iyisin ama bilmiyorum diğerleri çok iyi.
Çiko racap diyor bende recep sırf komiklik olsun diye.Recep ne laa. Recap yaz şuna.
Düşük veririsen kabul etmem haa bilesin. Final puanına oynuyormuşum zaten. @Bully sende çatla.
Papağan gibi aynı şeyleri tekrar etmekten bıkmadın mı melun.@Bully Yalini eleyecez Tarkanla
Çiko racap diyor bende recep sırf komiklik olsun diye.
Papağan gibi aynı şeyleri tekrar etmekten bıkmadın mı melun.
2.sezondaki gibi haddini bildirecem sana.
Anti yabancı tim olarak devredeyiz final puanı alman mümkün değil 1 hafta bile final puanı alamazsın burası All-Star 1.sezona benzemez.Recep ne laa. Recap yaz şuna.
Düşük veririsen kabul etmem haa bilesin. Final puanına oynuyormuşum zaten. @Bully sende çatla.
Benim tablomda 15+ puan fark taktın. Her türlü hyersin yalınayak'ı.
Sinirden nerden vuracağını şaşırdın ama kışkırmıyorum yalınayak'a bile kışkırmadım üzgünüm.Çiğdem'in tamamen doğru yazdığı bir mesajı yok zaten.
Profil fotonda ki Yalın aynı Aydın gibi durmuş.