bir sürü dil döktüm vllaHadi ya sen mi dedin çok iyi yapmışsın.![]()
bir sürü dil döktüm vllaHadi ya sen mi dedin çok iyi yapmışsın.![]()
sen mi başlattın ? yürü git@Caste iyi ben başlattım daredevile görüyorumki hata yapmışım başıma bela almışım
![]()
sen bana aylardır Black Sails'i izle diyordun ben izlemiyordum hala izlemedim de Daredevil nereden çıktı?ayy asıl sen atıyorsun inatçıcıdır harun çocuk inat etmiş izlemem diyordu oklava zoruyla izlettim vlla![]()
Yarar yarar onun oklavası. Onun yüzünden forumun yapısı değişti üyelere bir şey oldu.sen bana aylardır Black Sails'i izle diyordun ben izlemiyordum hala izlemedim de Daredevil nereden çıktı?Senin oklavan ben de işe yaramaz
![]()
ben de yaramaz diyorumYarar yarar onun oklavası. Onun yüzünden forumun yapısı değişti üyelere bir şey oldu.@Çiğdem-
ben de yaramaz diyorum![]()
ayy tamam onu izlemedin ama daredevilide sana ben önerdim karanlık yönü var dizinin hatta başroldekı çocuk avukat dedim sen hukuk okuduğun için ona örnek verdim aaa beni kızdırma sohbet geçmişimiz benim elimde ona göre canikom kirli çamaşasırlarını dökerim buraya mesajlar elimdeYarar yarar onun oklavası. Onun yüzünden forumun yapısı değişti üyelere bir şey oldu.@Çiğdem-
hee çiğdem hee sen başlattın tamam kabul ediyorumayy tamam onu izlemedin ama daredevilide sana ben önerdim karanlık yönü var dizinin hatta başroldekı çocuk avukat dedim sen hukuk okuduğun için ona örnek verdim aaa beni kızdırma sohbet geçmişimiz benim elimde ona göre canikom kirli çamaşasırlarını dökerim buraya mesajlar elimde![]()
İnş. Daredevil harikaydı umarım buda onun gibi olur.mutlaka izlicem inşallah daredevil izledim beğenmiştim eminim
bunuda beğeneceğim🙂
Baktımda ilgimi çekmedi
Nasıl ilgini çekmedi yahu daha tanıtım fragmanı gelmedi.Baktımda ilgimi çekmedi![]()
Fragman gelsede izlemem zatenNasıl ilgini çekmedi yahu daha tanıtım fragmanı gelmedi.![]()
Tamam senin niyetin yok belli zorlamayacağım seni.Fragman gelsede izlemem zaten![]()
Sen bizimi takip ediyosun
Ne takip edicem yahu konuya baktığınız gözüküyor bende.Sen bizimi takip ediyosun![]()
![]()