sende bırak ozaman dizimedyanın ilgilenemdiği senaryoyayla senmi ilgilenşceksin cnm zaten onun senaryosuydu bu galiba
sende bırak ozaman dizimedyanın ilgilenemdiği senaryoyayla senmi ilgilenşceksin cnm zaten onun senaryosuydu bu galiba
ben bir arka sokaklar başlasın bırakıcam bunu halkın polisi arka sokaklar başlıyana kadar mola aldısende bırak ozaman dizimedyanın ilgilenemdiği senaryoyayla senmi ilgilenşceksin cnm zaten onun senaryosuydu bu galiba
nezaman baslıyor arka sokaklar atv tanıtım falanda vermediben bir arka sokaklar başlasın bırakıcam bunu halkın polisi arka sokaklar başlıyana kadar mola aldı
çekimler validen dolayı başlıyamıyornezaman baslıyor arka sokaklar atv tanıtım falanda vermedi
Bu dizi tutmadı bence pompy.bangır bangır 4.bölüm fragmanı
Yurt cinayetinin baş süphelisi Necip tibet en büyük patronlardan Metin Amir hedefindedir ve eylemleriyle özellikle o +18 lik tuzak damadına sekreter sırlarını söylemesin diye eylemlere kalkışır bombalı saldırı ailesinede iş yerinede ama kurtaran onun mağddurun çocuğu cuma günü favoriforumumda @Çiğdem- @Harunnn60 @Çiğdem- @gözlemci @cookies @vadikızı @adımutlulukk
benim kanalım olsa 10 bölüm pt 1 de 10 bölümde pt 2 de denerimBu dizi tutmadı bence pompy.
Sen Halkın Polisine devam et.benim kanalım olsa 10 bölüm pt 1 de 10 bölümde pt 2 de denerim