MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Kıyamam sana kuzum.:love1: Çok iiy şarkı bazı şarkıları ezmişsin. :A

@denizz19 gibi mi.:A Riri her türlü ezer zaten onun kartımış Sıla'sını.:A 27 yaşında kadını 7M kere izlemişler daha ne olsun.:A

@Ahmad bence öyle köşeden döneceksin. Valla işimiz zor bakalım neler olacak.:D Bana iyi yorumlar geliyor ama benim iyim biliyorsun 25 üzerinden 15.:F

@denizz19 gibi mi.:A Riri her türlü ezer zaten onun kartımış Sıla'sını.:A 27 yaşında kadını 7M kere izlemişler daha ne olsun.:A

@Ahmad bence öyle köşeden döneceksin. Valla işimiz zor bakalım neler olacak.:D Bana iyi yorumlar geliyor ama benim iyim biliyorsun 25 üzerinden 15.:F
Çok ciddiyim 7 puandan yukarısını hayal dahi etme bu yorumdan sonra. :A

Doğru söylüyorsun panpa. :A Bu hafta final puanı almalısın. :A

Beni niye etiketlemedin tosba.:F

@denizz19 yabancılara zaten savaş açtığını hissediyorduk şimdi alalen söyledin demek.:A 10 kişiden artık 5 ve yukarısını unut.:A

@EFE UYSAL Deniz'i listeye alalım.:Z
Buyrun biz burdayız efendim evet ben yabancı şarkı sevmiyorum ama oylamamda her zaman tarafsız davranmaya özen gösteriyorum yani elinizden geleni ardınıza komayın :)

Bu hafta zaten düşük alacak benden. :A
Aa ne tesadüf sende :A

Buyrun biz burdayız efendim evet ben yabancı şarkı sevmiyorum ama oylamamda her zaman tarafsız davranmaya özen gösteriyorum yani elinizden geleni ardınıza komayın :)

Aa ne tesadüf sende :A

Ayyy şaka yapıyoruz tamam.:bhr: Müttefiklerimi kışkırtmayacağım sana karşı.:F

Tabi kia dil bir şekilde oyluyorum bende.:D

Evet Sılana bir bomba puan gelecek :A
Geçen hafta da hepiniz kötü dediniz düşükte verdiniz ama Sıla 2.oldu bu yarışmada müzikten anlayanlar illa ki çıkar rahatım. 😉

Ayyy şaka yapıyoruz tamam.:bhr: Müttefiklerimi kışkırtmayacağım sana karşı.:F

Tabi kia dil bir şekilde oyluyorum bende.:D
Şaka yaptığının farkındayım ama bu 7 puanın üzerine çıkamayacağın gerçeğini değiştirmeyecek sen kaşındın Sıla gibi bir şampiyona saldırmakla :A