GreatOttoman
Favori Üye
Ben kötü mü dedim ? İkisi de iyi ama Maggie bir tık önde tabi.At gibi.Bizimki de at gibi hem kalbi güzel Michone'nin o yeter.
![]()
Ben kötü mü dedim ? İkisi de iyi ama Maggie bir tık önde tabi.At gibi.Bizimki de at gibi hem kalbi güzel Michone'nin o yeter.
![]()
Peki öyle olsun.Ben kötü mü dedim ? İkisi de iyi ama Maggie bir tık önde tabi.![]()
Hmmm ben pek benzetemedim.
Yok Maggie alır kesin.Peki öyle olsun.Umarım Michone kazanır, Rick'i finale çıkardık Michone de alırsa tamamdır tam istediğim gibi bitecek etkinlik.
![]()
Ozan , Michonne diyordu hep. Oda daha oy kullanmadı.Peki öyle olsun.Umarım Michone kazanır, Rick'i finale çıkardık Michone de alırsa tamamdır tam istediğim gibi bitecek etkinlik.
![]()
Benim bitter çikolatam Michone umarım birinci olacak.Oylar bittere.
@sokak sanati yine başlamışsın ırkçılığa.
@GreatOttoman iki de bir grubun faydası diyorsun Shane gruba daha faydalıydı diye oy topluyordun ee burada da Michone gruba daha çok faydası dokundu. Az objektif olalım.
Sırf güzel diye Maggie'ye oy verenleri de tesüf ederim.
@Çiğdem- Maggie'yi sana benzetiyorum daha önce söylemiş miydim?![]()
Oyyşş.Ben şakasına dedim.
@Çiğdem- sana Çirkin dermiyim ben hiç.Sadece Maggie'nin güzelliği bir zirve yani o kadar.
@Harunnn60
Oyyşş.Her eve bir tane hediye edeceksin bunda.
![]()
Tam emin değilim ama bu kimle sevgiliymiş biliyor musun?Çiğdem ile farklı kulvardalar.Maggie koskoca Maggie yani Çiğdem Giresun çapında, ev hanımı için uygun bir genç kız.
![]()
Tam emin değilim ama bu kimle sevgiliymiş biliyor musun?![]()
Gleen'leHiç duymadım Kim.![]()
Gleen'leBende TWD Turkish'de görmüştüm orada paylaşmışlar hatta Gleen cıkma teklifi mi sevgili olalım teklifi mi tarzı bir şey teklif etmiş dizide.
Bunu duyan @GreatOttoman
![]()
TWD TURKİSH'İ bilirsin haberleri doğru çıkar ben de sevgili olduklarını düşünüyorum.Vay anasını gerçekte de mi sevgililermiş ?![]()
Vay be Korenin dağlarından çiçekleri ovalarından gelmiş at gibi kızı kapmış.TWD TURKİSH'İ bilirsin haberleri doğru çıkar ben de sevgili olduklarını düşünüyorum.![]()