Kiralık Aşk - Dizi Yorumları

Elbette ama yani öyle bir yazmışsin ki sanki yeni yetme Beren.:F Perran'ın yanımda Hayat Bilgisi dizisinde ki çocuklar elbet bir şeyler öğrenir tabi Beren'de öğrenir ama onlar kadar değil. Beren zaten hep kendinden büyüklerden yıllanmış kişilerden okey almış biri. Bence Perran'da onu sever ve çok iyi oyuncu falan der bu saatten sonra.:X
Tamam susuyorum canım. :A

aaa benimde dikkatimi çeken başka birşey var dizilerde oynamış yumuşak erkeklere karşıda bence emrenin zaafı var muhteşem yüzyılda sümbül ağa gül ağa gibiler favorisiydi bir yabancı dizi izliyordu müzikle alakalı oradakı tüm erkek oyuncular escinsel birbirleyile çıkıyordu emrenin favori dizisi şimdi son olarak ise kiralık aşktan koriş emrenin favori oyuncusu olmuş durumda hahah :F:F:F
Onu da diyecektim de yazmaya üşendim cidden öyle. :F Emre gelince ne diyecek bu tespitimize bakalım. :A

aaa benimde dikkatimi çeken başka birşey var dizilerde oynamış yumuşak erkeklere karşıda bence emrenin zaafı var muhteşem yüzyılda sümbül ağa gül ağa gibiler favorisiydi bir yabancı dizi izliyordu müzikle alakalı oradakı tüm erkek oyuncular escinsel birbirleyile çıkıyordu emrenin favori dizisi şimdi son olarak ise kiralık aşktan koriş emrenin favori oyuncusu olmuş durumda hahah :F:F:F

Tamam susuyorum canım. :A

Onu da diyecektim de yazmaya üşendim cidden öyle. :F Emre gelince ne diyecek bu tespitimize bakalım. :A
sümbül ağanın nesi yumşak cevher hatunla işi pişiren kimdi :F ayrıca eşcinsel karakterli dizileri çiğdem de bol bol izliyor teen wolf,the 100 şimdi pll daha da dolu var :F

ay bu defa da ağaçtan koriş düşer kafalarına :F

Yazık hala dalga geçiyorlar. İnsanların özel hayatları alay konusu olmamalı.Ekli dosyayı görüntüle 46433
ayol o dediğin @Çiğdem- de bol bol var da noliyi :F

Neriman zaten diziyi tek başına yürütüyor o ayrı ama diziye bakınca bence oyunculuklar baya iyi olmuş.