Ağustos 2015 Ayının En Favori Üyesi: Çiğdem-

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
54,905
Puanı
1,060
Forumumuza 30 Aralık 2013'de üye olan Çiğdem- arkadaşımız daha önce Nisan 2014 ve Eylül 2014'te kazandığı başarıları tekrarlayarak üçüncü defa ayın Favori üyesi seçilmiştir.

Çiğdem- Ağustos ayının en favori üyesi olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan *YıldırıM*, Billy Kane ve vadikızı'nı da bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@Çiğdem- - 11
@*YıldırıM* - 7
@Billy Kane - 7
@vadikızı - 4

Ağustos ayının En Favori Üyesi: Çiğdem-

3.kez seçilmeme çok sevindim forumda sevildiğimi gösterir herkese çok teşekkürler:bhr:
doğum günü hediyem gibi oldu en son 1 yıl önce eylülde kazanmısım yine doğum günüm zamanında kazanmıstım galiba o günleri boş geçmiyorum :A:A:A

@*YıldırıM* haftayada sen olursun umarım 😉😉😉
@vadikızı @Billy Kane sizleride tebrik ederim 😉😉😉

3.kez seçilmeme çok sevindim forumda sevildiğimi gösterir herkese çok teşekkürler:bhr:
doğum günü hediyem gibi oldu en son 1 yıl önce eylülde kazanmısım yine doğum günüm zamanında kazanmıstım galiba o günleri boş geçmiyorum :A:A:A

doğum gününe denk gelmeseydi ben kazanmıştım da nese sanada tebrikler .ss

doğum gününe denk gelmeseydi ben kazanmıştım da nese sanada tebrikler .ss
Tebrikler hemşerim... Nice başarılara @Çiğdem-

Finale kalan arkadaşları da ayrıca tebrik ederim.
@Çiğdem- ile aynı anda kazanmamız çok iyi oldu.:Z Tebrikler. :D
çok teşekkürler arkadaşlar 3.kez bu ünvanı bana layık gören herkese teşekkürler:love1:

ay bu mu favori üyeymiş kimin favori üyesi evde kalmış kızlar kulubünün mü :F neyse tebrikler:D

Tebrik ederim canısı. Hak ettin sonuna kadar.:bhr:
Bu da hediyen.:bhr:
5294_a_5056.jpg