HeisenBerg
Favori Üye
Michonne'yi çok farkli bir karakter olarak görüyorum o yüzden.Niye Maggie demedin.😳
For you.Vahiy mi geldi noldu Ahmet?Yoksa benim çığlıklarıma sessiz kalamadın.
![]()
Mee to.Michonne'yi çok farkli bir karakter olarak görüyorum o yüzden.
For you.![]()
![]()
Ya ben Maggie'den ümitli değildim ama şaha kalktı birden.Evet o konuda haklısın.
Yıldırım sen Andrea için çok çabaladın ama yarı finalle yetin artık.![]()
Valla bende pek ümitli değildim Maggie ilk turlarda pek iyi gitmiyordu ama çokta üzülme bence Andrea'nın yarı finale kadar gelmesi bile çok iyi.Ya ben Maggie'den ümitli değildim ama şaha kalktı birden.
Andrea çok iyiydi ya.Eğer Andrea dizide Michone'nin sözünü dinleyip Vali'nin yanından ayrılsaydı şimdi dizide olurdu.Ay tüylerim diken diken yine.![]()
Bak Karadut&Böğürtlenli magnum dondurmam işte burada görüşlerimiz ayrı.Seni esefle kınıyorum KBMD.ss
Michonne'a oy verenlere büyük baskı yapmaya karar verdim.Açık ara almalıyız bu oylamayı.
![]()
micconne ama gerçekten yerrr kazana koyupSaçaklı kim kimi yiyormuş.![]()
micconne ama gerçekten yerrr kazana koyup![]()
aaa yok söylememiştin neyimiz benziyorki o cadolozlaBenim bitter çikolatam Michone umarım birinci olacak.Oylar bittere.
@sokak sanati yine başlamışsın ırkçılığa.
@GreatOttoman iki de bir grubun faydası diyorsun Shane gruba daha faydalıydı diye oy topluyordun ee burada da Michone gruba daha çok faydası dokundu. Az objektif olalım.
Sırf güzel diye Maggie'ye oy verenleri de tesüf ederim.
@Çiğdem- Maggie'yi sana benzetiyorum daha önce söylemiş miydim?![]()
Ne biliyim suratı benziyor sanki sana.aaa yok söylememiştin neyimiz benziyorki o cadolozla![]()
ayy o ne anlar @Harunnn60 a sorNe biliyim suratı benziyor sanki sana.Benim benzetmelerim iyi değildir birde @sokak sanati'na sorayım.
![]()
At gibi.@mrt-06 Michonne daha faydalı tabi de. Maggie sonuçta at gibi hatun.![]()