Show Yılanların Öcü - Dizi Yorumları

Aman Allah'ım bu kadın uçtu.:F Ben sevmiyorum bu arada.:(
Kadın Hande Soral'ı kölü kızdan ne hale getirmiş.:F Yakında zengin bir ailenin çocuğu çıkarır.:F
Oha nerden bildin la bu da 2. yeni sezon fragmanı. :F Korel cezayirli Hande'nin yeni parlağı. :F

@denizz19 bu hafta yayınlanan ve gelecek hafta yayınlanacak olan eldeki bölümlermiş Ramazan nedeniyle erken sezon finali yapmış yoksa normalde 45. bölüm yani bu fragmandaki yeni sezon oluyor. :D

Oha nerden bildin la bu da 2. yeni sezon fragmanı. :F Korel cezayirli Hande'nin yeni parlağı. :F

@denizz19 bu hafta yayınlanan ve gelecek hafta yayınlanacak olan eldeki bölümlermiş Ramazan nedeniyle erken sezon finali yapmış yoksa normalde 45. bölüm yani bu fragmandaki yeni sezon oluyor. :D

Ayy ben şok.:F Makbuş diziyi baştan yaratmış.:F

Makbuş yine fantezisini konuşturmuş. :F Tövbe estağfurullah fragmana bakın. :F

Makbuş severleri etiketliyim de reyizin farkını görün. :A @Billy Kane @sokak sanati @ozgur2113 @-potterhead- @denizz19
Ay yok artık Çılgın Makbuş diziyi coşturuyor resmen. :F

Off bu kadın çok Kore dizisi izliyor sonuç bu. :(

Ay Hande gibi bir kıza 3 tane adam mı aşık bu ne be. :F

Ay yok artık Çılgın Makbuş diziyi coşturuyor resmen. :F

Off bu kadın çok Kore dizisi izliyor sonuç bu. :(

Ay Hande gibi bir kıza 3 tane adam mı aşık bu ne be. :F
Hande'min nesini beğenmiyorsun? Bensu Soral'dan daha güzel bence. :A

Ayy ben şok.:F Makbuş diziyi baştan yaratmış.:F
Hatırladım şimdi bu kız zaten zengindi aslında, amcası mirasına konmuştu demek ki tarlaları satıp şehre gidecek. :D .ss

Hande'min nesini beğenmiyorsun? Bensu Soral'dan daha güzel bence. :A

Hatırladım şimdi bu kız zaten zengindi aslında, amcası mirasına konmuştu demek ki tarlaları satıp şehre gidecek. :D .ss

İkisi de güzel ama Bensu daha önce hem Boynu Bükükler'de hem TKY'de oynadı benim gözümde daha önde. :A

Dizi yeni sezonda İstanbul'da çekilecek diyorlardı belli oldu şimdi zengin olup hepsi İstanbul'a gidiyor sanırım. :F

İkisi de güzel ama Bensu daha önce hem Boynu Bükükler'de hem TKY'de oynadı benim gözümde daha önde. :A

Dizi yeni sezonda İstanbul'da çekilecek diyorlardı belli oldu şimdi zengin olup hepsi İstanbul'a gidiyor sanırım. :F
Hmm tahmin etmiştim. :A

Geçen sezon 6 reytinglere çıkan dizi 2 reyting zor almış. :T Bu gidişle İstanbul'a adım atamadan biterler. :F

Hmm tahmin etmiştim. :A

Geçen sezon 6 reytinglere çıkan dizi 2 reyting zor almış. :T Bu gidişle İstanbul'a adım atamadan biterler. :F

Makbuş bu gidişle Kara Ekmek'i de batıracak, onun da yeni sezon tanıtımında Asiye ve kardeşi zengin olup şıkır şıkır giyinmişlerdi. :A

Ay Total olunca böyle oluyor işte. :A Koliba'nın Show TV'ye yaptığı dizilerin ortak özelliği 2.sezonda kız zengin oluyor. :A Bkz: Fatih Harbiye :A

Makbuş bu gidişle Kara Ekmek'i de batıracak, onun da yeni sezon tanıtımında Asiye ve kardeşi zengin olup şıkır şıkır giyinmişlerdi. :A

Ay Total olunca böyle oluyor işte. :A Koliba'nın Show TV'ye yaptığı dizilerin ortak özelliği 2.sezonda kız zengin oluyor. :A Bkz: Fatih Harbiye :A
Kara Ekmek zaten hep batıktı 3 reyting alan diziyi şişire şişire bi hal oldunuz. :A

Bilemiycem Fatih Harbiye'yi baştan sona izlemedim. :A

Kara Ekmek zaten hep batıktı 3 reyting alan diziyi şişire şişire bi hal oldunuz. :A

Bilemiycem Fatih Harbiye'yi baştan sona izlemedim. :A
Ben o diziyi toplasan 4 bölüm falan izlemişimdir. :F Ne şişirecem be. :A ATV Bedel'i Cuma'ya koysaydı aynı reytingi o da alırdı ve yarın yeni sezonuna başlayacak olan dizi o olurdu. :bhr: :A

Show'daki bölümlerini izledin bir tek dimi. :A

Ben o diziyi toplasan 4 bölüm falan izlemişimdir. :F Ne şişirecem be. :A ATV Bedel'i Cuma'ya koysaydı aynı reytingi o da alırdı ve yarın yeni sezonuna başlayacak olan dizi o olurdu. :bhr: :A

Show'daki bölümlerini izledin bir tek dimi. :A
Neden böyle bir düşünceye kapıldın? :A
Aaaa yok benim ki totallik değilde hani vakıf olmak bir çok konuya.:F İleri görüşlü biriyim kısaca .:F
Güzel vakıf oldun tebrik ederim. :F

daha geçen gün demiştim başrolleri ne zaman ayrıcak diye. :F dizi yeni bir dizi olmuş. köy dizisiydi şimdi normal hale bürünmüş. bu hamleyle diz batar bence. fh de böyle olmuştu batmıştı.