Geldi MS'de bana.Ay etiket neden gelmiyor kimseye ya.
Kopyala yapıştır yapıyorum.Nasıl yapmam lazım.
Geldi MS'de bana.Ay etiket neden gelmiyor kimseye ya.
Milyon kez mi anlatacam ben bunu.Ay etiket neden gelmiyor kimseye ya.
Doğru mu bu Çiğdem?tehdit alıyorum artık gözlerimi kapatacam sen yoldan geçerken işine geliyorsa
Adres çubuğu ne canısı.Milyon kez mi anlatacam ben bunu.
Önce etiketleri kopyala adres çubuğuna yapıştır sonra oradan alıp mesaj kutusuna yapıştır öyle bildirim gelir.
Pek başlarda destek vermesen de sende kayıtsız kalamadın finalde zaten. Tesekkürler.Tebrikler @Harunnn60 belliydi final şarkısında kazanacağın
ayoll bir vucut espirisi yaptık hepimiz canımızdan oluyorduk @denizz19 bile arka arkaya hençarleri yemişti neyseki şimdi sakinleştiDoğru mu bu Çiğdem?
Allah seni yumurta etsin. Lo üstte www yazan kısım var ya orası.Adres çubuğu ne canısı.
Vadikızı sevmiyor böyle şakaları demek ki yapmayacaksınayoll bir vucut espirisi yaptık hepimiz canımızdan oluyorduk @denizz19 bile arka arkaya hençarleri yemişti neyseki şimdi sakinleşti
Afyon dopingimiz şuan zulada yok ama afyon kaymağı işini görür belkiAllah seni yumurta etsin. Lo üstte www yazan kısım var ya orası.
@denizz19 bu oğlana afyon dopingi lazım.
Hmm anladım. Benim yaptığım şakalar onu sevindiriyormuş demek senin şakalarından hoşlanmıyor.ayoll bir vucut espirisi yaptık hepimiz canımızdan oluyorduk @denizz19 bile arka arkaya hençarleri yemişti neyseki şimdi sakinleşti
Diktörtgen alan desene.Allah seni yumurta etsin. Lo üstte www yazan kısım var ya orası.
@denizz19 bu oğlana afyon dopingi lazım.
Hmm anladım. Benim yaptığım şakalar onu sevindiriyormuş demek senin şakalarından hoşlanmıyor.
ayy ben onamı şaka yapmıştım adı bile geçmemişti denize yapmıştım o denize bakmamı istemiyor sahiplenmiş ayoll çocuğuVadikızı sevmiyor böyle şakaları demek ki yapmayacaksın
Afyon dopingimiz şuan zulada yok ama afyon kaymağı işini görür belki
Bak Denizime laf atma seni boğazdan aşağı atarım boğulursun ölürsün. @denizz19ayy ben onamı şaka yapmıştım adı bile geçmemişti denize yapmıştım o denize bakmamı istemiyor sahiplenmiş ayoll çocuğu
@denizz19 ne kadar şanslısın.ayy ben onamı şaka yapmıştım adı bile geçmemişti denize yapmıştım o denize bakmamı istemiyor sahiplenmiş ayoll çocuğu
Bir de Marsis'i severim diyordun