ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dizideki favori çiftim taylan-asiyeymiş :) sizinki ne bakalım :) @Çiğdem- in ki ahmet dedeyle semra anneanneymiş :A
Taylan-Asiye
2a088e05-24e4-4005-b370-0ad9e240b9c3.jpg

Yaşından fazlaca olgun gördük seni. Öyle gizli kapaklı işler, her gün kavga, her gün trip hiç senlik olaylar değil. Sen daha çok huzur arayanlardansın. Bu yüzden de Taylan-Asiye çiftine daha bir sıcak bakıyorsun. Taylan'ın yaşayan her canlıya empati duyma yeteneği zamanla Asiye'nin de gazını alsın ve yalılarında sakin sakin otursunlar istiyorsun. Ne etliye ne sütlüye, oh! Ama benim yazarken bile içim şişti vallahi…
AsÇet beklerken Asiye-Taylan çıktı bana da. :)

dizideki favori çiftim taylan-asiyeymiş :) sizinki ne bakalım :) @Çiğdem- in ki ahmet dedeyle semra anneanneymiş :A
Taylan-Asiye
2a088e05-24e4-4005-b370-0ad9e240b9c3.jpg

Yaşından fazlaca olgun gördük seni. Öyle gizli kapaklı işler, her gün kavga, her gün trip hiç senlik olaylar değil. Sen daha çok huzur arayanlardansın. Bu yüzden de Taylan-Asiye çiftine daha bir sıcak bakıyorsun. Taylan'ın yaşayan her canlıya empati duyma yeteneği zamanla Asiye'nin de gazını alsın ve yalılarında sakin sakin otursunlar istiyorsun. Ne etliye ne sütlüye, oh! Ama benim yazarken bile içim şişti vallahi…
Ali- Pervin çıktı bana da :F :F

Son düzenleme:
Yeni sezon tüyoları:
  • Asiye'nin öldü sandığı bebeğine kavuşup kavuşamayacağı ortaya çıkacak.
  • Selen'in geçmişinden bir adam (Aslan); Asiye ve Çetin'e o eski günahlarının bedelini ödetmek için gelecek. İstediği âşıkların hapse girmesi değil; dışarıdayken kalplerinde hapishaneyi yaşamaları.
  • Pervin, Ali'ye olan aşkında dönülmez noktalara gelecek ve bu durum bütün ailenin kaderini değiştirecek.
  • Şimdiye dek kardeş sevgisiyle kenetlenmiş olan Asiye ve Mine arasındaki bağlar yavaş yavaş çözülmeye başlayacak. Teneke Çıkmazı’nda dayanılmaz bir hayata mahkûm olan Mine suçu ablasında arayacak. Asiye'nin yaptığı bir fevri hareket; iki kız kardeşi dönülmez noktalara savuracak.
23. Bölüm Özeti:
Aradan bir yıl geçmiştir. Onca zamana rağmen Asiye’nin ne içindeki umut dinmiştir, ne de öfke. Çocuğuna kavuşmayı hayal ederken başka bir acıyla savrulur. İşte o gün kader çarkı şaşılacak şekilde bir kez daha döner. Asiye’yi bir gölge gibi takip eden gizemli kişi, Asiye’ye her şeyi değiştirecek bir teklifle gelir. Tam bu sırada Teneke mahallesinde de başka sırların kapıları açılır. Asiye; Mine ve Çetin’in tüm engellemelerine rağmen öfkesinin kurbanı olur. Ve ateş bir kez daha düştüğü yeri yakar. Asiye babasını o ateşin içine attığından habersiz kendi mutluluğuna yürür. Ancak bu kez karşısında Selen’in hayaleti, o düştüğü uçurumun kenarında ise bir aslan beklemektedir onu...

@xemrexxx, @denizz19, @MelankoliK, @vadikızı, @cookies, @adımutlulukk, @DarkLeqenD

Yeni sezon tüyoları:
  • Asiye'nin öldü sandığı bebeğine kavuşup kavuşamayacağı ortaya çıkacak.
  • Selen'in geçmişinden bir adam (Aslan); Asiye ve Çetin'e o eski günahlarının bedelini ödetmek için gelecek. İstediği âşıkların hapse girmesi değil; dışarıdayken kalplerinde hapishaneyi yaşamaları.
  • Pervin, Ali'ye olan aşkında dönülmez noktalara gelecek ve bu durum bütün ailenin kaderini değiştirecek.
  • Şimdiye dek kardeş sevgisiyle kenetlenmiş olan Asiye ve Mine arasındaki bağlar yavaş yavaş çözülmeye başlayacak. Teneke Çıkmazı’nda dayanılmaz bir hayata mahkûm olan Mine suçu ablasında arayacak. Asiye'nin yaptığı bir fevri hareket; iki kız kardeşi dönülmez noktalara savuracak.
23. Bölüm Özeti:

@xemrexxx, @denizz19, @MelankoliK, @vadikızı, @cookies, @adımutlulukk, @DarkLeqenD
Okudum bugün :)