Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem-

@Çiğdem- kız fadime doğum günün kutlu olsun.Al bu da hediyen :A

hqdefault.jpg

G%C3%BCne%C5%9Fin-K%C4%B1zlar%C4%B1-Ege-K%C3%B6kenli-Resimleri-17.jpg
Kutlar-mıyorum doğum gününü hediyede yok çirkine. :A
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem- :) Hediye falan yok sana :A :A
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem-, sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllar dilerim. :)

Bu da hediyen olsun. :A
Kasl%C4%B1-erkek-9.jpg
@Çiğdem- Nice senelere, doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın uğurlu gelir umarım. :)
Kız her kesimi kucaklıyor. :D
efe castei izi kaba şeyler aserattan biraz kibarlık öğrenin bakın hediyesine:A:A:A

çok teşekkürler @Tzira inş yeni yaşım sağlık sorunlarım olmadan geçer🙂🙂🙂

@denizz19 her kesim tabikide bu forum tanıması yetiyor buna çünkü bu forumda herke aynı yerdemi oturuyor türkiyenin her ilinden üyeler var yani türkiyenin her şehrinden en az 1 kişi beni tanıyor her kesim bu işte :F:F:F

öncelikle haruna sonra sizlere .çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

efe castei izi kaba şeyler aserattan biraz kibarlık öğrenin bakın hediyesine:A:A:A

@denizz19 her kesim tabikide bu forum tanıması yetiyor buna çünkü bu forumda herke aynı yerdemi oturuyor türkiyenin her ilinden üyeler var yani türkiyenin her şehrinden en az 1 kişi beni tanıyor her kesim bu işte :F:F:F

öncelikle harına sonra sizlere .çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:
Mutlu oldun dimi? :D

öncelikle harına sonra sizlere .çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:
çiğdem o önceki atacağım pastayı atsam eminim forumcak mideniz bulunacak ve kusmaya gideceksiniz onun için bu hediye iyi denilecek türde ama beğenmediysen onu da atabilirim yani :A

mutlu yıllar çirkin bu da hediyen :A
tumblr_static_350px-dean-castiel-dean-and-castiel-85-1.jpg
vazgeçtim lan alın pasta :A
aslında bunu seçmeyecektim başka bir planım vardı ama mide bulandırmak istemedim :A

0636.jpg
@Çiğdem- kız fadime doğum günün kutlu olsun.Al bu da hediyen :A

hqdefault.jpg

G%C3%BCne%C5%9Fin-K%C4%B1zlar%C4%B1-Ege-K%C3%B6kenli-Resimleri-17.jpg
Doğum günün kutlu olsun kız @Çiğdem- sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlık seneler diliyorum. :D

30 oldun mu sen şimdi :A
ayyy @EFE UYSAL @xemrexxx @Castei hediye falan istemez sizden :F

@GunesinOglu senin hediyene hayran kalıyordum ama sonradan ıyyyyyy dedim:F

@Bully yokk bee ne 30 u 24 olduk hala genc kızım :A:A:A