Ayağa Kalk Sakarya 10.Bölüm

Samanyolu24

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
586
Puanı
115
AYAĞA KALK SAKARYA 10.BÖLÜM

1.Sahne / Bombacıların Evi

Bombacılar evinde, yeni bombaların gelmesi için beklemektedir. İki nöbetçi evin önünde konuşmaktadır.
-Yoldaş nerede kaldı bu bombalar
--Az sabret gelir ve bizde eylemlerimize devam ederiz
Konuşma devam ederken, kamyon gözükür.
--Bak geliyor işte
Kamyon gelir. İçinden Sakarya Timi (Abdullah, Erman, Ömer) iner. Nöbetçiler her zaman getiren arkadaşlarını göremeyince şaşırır.
-Siz kimsiniz be, Farit yoldaş nerede?
Abdullah - Farit yoldaşın bir işi çıktı kardeş, bizimle geliyordu yarı yolda indi
-Sizi niye getirdi yanında hep tek gelirdi
Abdullah - Biz bombaları her zaman beraber yüklerdik ama yanında gelmezdik bu sefer işi çıkma ihtimali olduğu için bizi yanında getirdi
-İyi tamam hadi taşıyın içeriye kasaları
Tim kasaları içeriye taşır, aynı zamanda içerde duran teröristleri incelemektedirler. Taşıma işlemi bittikten sonra araca tekrar binerler, araçta içerde kaç kişi olduğunu ve nasıl saldıracaklarını konuşurlar. Daha sonra tim tekrar araçtan iner. Nöbetçilerden biri seslenir.
-Ne oldu niye indiniz yine?
Erman - Arkadaşım bir şey unutmuşuz da
Erman aniden susturucu takılı silahlı 2 nöbetçiyi de indirir ve içeriye girer...Bomba kasalarından birini açarak C4'lerden birini kurar, içerideki teröristlerin yanına gider.
Erman - Şehit ettiğiniz onca insandan size selam getirdim
Teröristler şaşkındır.
-Ne diyorsun sen be!
Erman C4'ü içeriye atar ve o odanın kapısını kilitler. Teröristler korkudan ne yapacağını şaşırmıştır. Erman dışarı çıktıktan sonra kumandadan düğmeye basar ve evi havaya uçurur.

2.Sahne / Karargah-Toplantı Odası

Sakarya Timi, karargaha dönmüş ve hemen toplantı odasına geçmiştir.
General - Arkadaşlar, sizi hemen toplantıya çağırmamın sebebi Elif'in deşifre olması ve Macit'in elinde olması
Abdullah - Komutanım nasıl oldu bu?
General - Nasıl deşifre oldu bilmiyoruz ama, nerede olduğunu biliyoruz...Aynı zamanda Sinan'ı da bulduk
Ömer - Neredeymiş komutanım
General - Onu da Macit almış, ikisinide mekanında saklıyor
Erman - Biz o kadar aradık bulamadık Macit'i, şimdi nasıl ulaştınız ona komutanım?
General - Elif sayesinde bulduk yerini, Sinan'ın orada olduğunu da gönderdiği videodan anladık...Şimdi size videoyu izleteceğim, çok şaşıracağınız, sevineceğiniz aynı zamanda da üzüleceğiniz şeylerle karşılacaksınız
Abdullah - 3 duyguyu bir anda yaşıyacağız yani komutanım
General - Evet

3.Sahne / Erman'ın Evi

Erman'ın karısı Emine, çocukları Enes ile Aslı TV karşısında oturmaktadır.
Aslı - Anne, babam bu akşam gelir inşallah eve
Erman - Gelecek kızım gelecek, al telefonu ara istersen
Enes - Hayatta son saatlerin abla, erkek arkadaşın eve geldiğinde babam öldürecek çünkü seni
Aslı - Sen sus be
Aslı, Erman'ı aramışır.
Erman - Tamam kızım bu akşam evdeyim inşallah, yemekler güzel olsun bak Yavuz abiyi getireceğim yemeğe
Aslı - Yavuz abi ölmemiş mi baba?
Erman - Hayır kızım, onu kurtarmaya gidiyoruz şimdi telefonu kapatıyorum akşam görüşürüz inşallah
Erman telefonu kapatır.
Aslı - Anne sana harika bir haberim var
Emine - Ne oldu kızım?
Aslı - Yavuz abi ölmemiş, babamlar operasyona gidiyormuş onu kurtarıp akşam yemeğe getirecekmiş
Enes - Yavuz abi yaşıyormuymuşş
Aslı - Evet Enes, anne hem Yavuz abi olduğunda babam bana kızmaz
Emine - Evet kızım, hadi bakalım hayırlısıyla önce bir kurtarsınlar çocuğu da

BÖLÜM SONU

Güzel olmuş bölüm, ama sanki olaylar çok durgunlaştı. Biraz daha hareketli ve daha iddialı olsaydı keşke. Puan verebilseydik 8 derdim. :)

Güzel bir bölümdü beğendim aga :) yavuzun ölmediği zaten belliydi ekibin öğrenmesi iyi oldu.