sen 25 te pörsmüşsün meryem 32 yaşında senden güzel ayrıca pörsmemişayy ne aseleti beeee çok çirkin bir kadın oldu pörsüdü iyice daha bu yaşta
![]()
sen 25 te pörsmüşsün meryem 32 yaşında senden güzel ayrıca pörsmemişayy ne aseleti beeee çok çirkin bir kadın oldu pörsüdü iyice daha bu yaşta
![]()
ayy ne diyecem bee engin akıllanmamış derim sadecebu çift için yorumalrı alalım özellikle @Çiğdem- den@Harunnn60 @sokak sanati @sürgünüm @mrt-06 @Yiğitt @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 46424
kıskanç pis .ssayy ne diyecem bee engin akıllanmamış derim sadece![]()
Bu 3. Kim haa Gönül İşleri dizisinde vardı süper isim.kıskanç pis .ss
neyse kösemin çolcuk oyuncuları @sokak sanati @Aserat @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 46426 Ekli dosyayı görüntüle 46427 Ekli dosyayı görüntüle 46428 Ekli dosyayı görüntüle 46429
uzaylıya benziyor çocuk kulak falankıskanç pis .ss
neyse kösemin çolcuk oyuncuları @sokak sanati @Aserat @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 46426 Ekli dosyayı görüntüle 46427 Ekli dosyayı görüntüle 46428 Ekli dosyayı görüntüle 46429
sen kendine bak be pis marslıuzaylıya benziyor çocuk kulak falan
![]()
Yurt dışındaki kanalını mı soruyorsun?ay bu aşkın bedeli hangi kanaldaydı kim yapıyordu ay treytinglere baktım fastaki beni affet 1. %70 eçıkmış primetimeda aşkın bedeli 2. olmuş yeni yayınlamaya başlamışlar orada @mrt-06 @EFE UYSAL @harzemliişah @sokak sanati @Aserat [USER=87909]@*YıldırıM* @Çiğdem- @cookies[/USER]
hayır be türkiyedeki kanalı kanal d ya da stardır herhakdeYurt dışındaki kanalını mı soruyorsun?
Şu İsrail kanalı Star'da yayınlanıyor.ay bu aşkın bedeli hangi kanaldaydı kim yapıyordu ay treytinglere baktım fastaki beni affet 1. %70 eçıkmış primetimeda aşkın bedeli 2. olmuş yeni yayınlamaya başlamışlar orada @mrt-06 @EFE UYSAL @harzemliişah @sokak sanati @Aserat [USER=87909]@*YıldırıM* @Çiğdem- @cookies[/USER]
Star'da yayınlanıyor, yapımcısı ise Düş Gezginleri.hayır be türkiyedeki kanalı kanal d ya da stardır herhakde![]()
sensin israilŞu İsrail kanalı Star'da yayınlanıyor.Yapımcısı da Focus Film'in yan yapımcısı.
![]()
Sallama.sensin israilhalit ergenç bu defa kurtuluş savaşını anlatan bir dizide olacakmış artık hunlara kadar iner adam
@sürgünüm @Çiğdem- @sokak sanati @Aserat @cookies
şu kadının hürrem dışındaki oyunculuğunu çok merak ediyorum hürremde döktürdü ama başka bir senaryoda ne yapacak bakalım. diziside çekime başlayamadı bir türlü.kaf dağı efsanesine döndü diziay şu asalete for gürcüce bile asil kadın@Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @harzemliişah @cookies
kendisi efsane bir insan olduğu için hepşu kadının hürrem dışındaki oyunculuğunu çok merak ediyorum hürremde döktürdü ama başka bir senaryoda ne yapacak bakalım. diziside çekime başlayamadı bir türlü.kaf dağı efsanesine döndü dizi![]()