hayırr diğerleri yapmaz cengoda 2 kişi oy vermiş bana dokunma yani ben oyumu gönderdimÇiğdem etkinlikte sorun çıkarma lütfen gider ayak bu sefer millet gaza gelip tek oy kullanmaya başlayacak.![]()
hayırr diğerleri yapmaz cengoda 2 kişi oy vermiş bana dokunma yani ben oyumu gönderdimÇiğdem etkinlikte sorun çıkarma lütfen gider ayak bu sefer millet gaza gelip tek oy kullanmaya başlayacak.![]()
Bu 3 kişiden birisini seçeceksin ona göre.hayırr diğerleri yapmaz cengoda 2 kişi oy vermiş bana dokunma yani ben oyumu gönderdim
![]()
michonne ve andre dedim ozamanBu 3 kişiden birisini seçeceksin ona göre.
![]()
En çok sen beni uğraştırdın farkındaysan birde en iyi arkadaşım olacaksın.michonne ve andre dedim ozaman![]()
başka birisi olsa oyumu değiştirmezdimEn çok sen beni uğraştırdın farkındaysan birde en iyi arkadaşım olacaksın.![]()
Bak şimdi gönlümü aldın.başka birisi olsa oyumu değiştirmezdim![]()
Yok artık.@Harunnn60 Maggie çıkamazsa yakarım burayı her yerde Lori propangandası yapıyorsun.![]()
Yasak tek kişiye oy atmak.Tuh keşke sadece Maggie oy ataydim))
En fazla iki kişi diyordu neyse ikici oyda da taktik yaptım eskiden iyi oyuncuya atardim şimdi kötüye attım))Yasak tek kişiye oy atmak.![]()
Sen izliyormuydun reyiz ?En fazla iki kişi diyordu neyse ikici oyda da taktik yaptım eskiden iyi oyuncuya atardim şimdi kötüye attım))
Estagfullah @harunn60 sayesinde ilk 4 sezona baktım artık çok tekrara dustukleri için izlemeyi biraktim. Ender beğendiğim yabacı dizilerden biridir. Hatta ikinci sezonu ders diye okutabilir bizim senaristlere)))Sen izliyormuydun reyiz ?![]()