Kiralık Aşk - Dizi Yorumları

ayol bazıları tepki göstermiş twitterdan dizinin çifti defne ömer mi yoksa neriman koriş mi diye ayol tabi ki de nöro ve koriş dizinin çifti böyle arkadaşalrın olsa sırtın yere gelmez son shanede de süperdiler :D

bu iki sahnede çok güldüm :F @Aserat @*YıldırıM*
COF0CVnUkAARqx6.jpg
COFeHnaXAAARVeK.jpg
ayy bu diziyi vedat bozuyor hiç gülmüyorum ben ona hatta en sıkıldığım sahneler vedat sahneleri ay birde kalkmışlar dizinin komedi yükünü vedata koymuşlar son bölümelrde koriş neriman dan daha fazla komedi yükünü vdata veriyorlar ve ben hiç gülmüyorum aksine en sıkıldığım sahneler onun sahneleri böyle devame demez bu böyle :ppp::ppp::ppp:

ayy bu diziyi vedat bozuyor hiç gülmüyorum ben ona hatta en sıkıldığım sahneler vedat sahneleri ay birde kalkmışlar dizinin komedi yükünü vedata koymuşlar son bölümelrde koriş neriman dan daha fazla komedi yükünü vdata veriyorlar ve ben hiç gülmüyorum aksine en sıkıldığım sahneler onun sahneleri böyle devame demez bu böyle :ppp::ppp::ppp:
Neriman ve Koriş'in geçen bölümdeki ağırlığını görmedin galiba. Vedat öne çıkan bir karakter değil zaten ve her bölümde o kadar gösteriliyor. Bir de sana göre bu bölümde Sinan olmayacaktı, ama baya vardı. :A

Neriman ve Koriş'in geçen bölümdeki ağırlığını görmedin galiba. Vedat öne çıkan bir karakter değil zaten ve her bölümde o kadar gösteriliyor. Bir de sana göre bu bölümde Sinan olmayacaktı, ama baya vardı. :A
inan olması iyi oldu ama vedat gittikçe çok rol almaya basladı ayy üşüp bayılıcam vlla baika kanala tıklamak istiyorum onun sahnelerinde bus enaristler hangi kafayla şuna sahne yazıyorlar anlamak çok zor :F:F:F

çocuk parlak değil diye neler diyon pis :F

@xemrexxx sende bir şey dikkatimi çekti dizilerde nerde yaşlı bir hanım var fanı oluyorsun. Burada Neriman öbür dizide Semra anneanne MY'de Valide Sultan falan. :A

Komik misin sen.:):):) Elem kederini Beren'e kusma.:A
Beni biliyorsun ne Berenciyim ne de Tubacı ya da başka bir şeyci aslında kötü bir şey de söylememiştim neticede Perran usta bir oyuncu muhakkak kapacak 3, 5 şey olacaktır, ki Perran'ın yanında çalışan oyuncular hep demiştir Perran abladan çok şey öğrendim diye. :) Neticede Beren konservatuar kökenli değil Show'un yaptığı yarışmada parladı hatırlatırım. :)

Beni biliyorsun ne Berenciyim ne de Tubacı ya da başka bir şeyci aslında kötü bir şey de söylememiştim neticede Perran usta bir oyuncu muhakkak kapacak 3, 5 şey olacaktır, ki Perran'ın yanında çalışan oyuncular hep demiştir Perran abladan çok şey öğrendim diye. :) Neticede Beren konservatuar kökenli değil Show'un yaptığı yarışmada parladı hatırlatırım. :)

Elbette ama yani öyle bir yazmışsin ki sanki yeni yetme Beren.:F Perran'ın yanımda Hayat Bilgisi dizisinde ki çocuklar elbet bir şeyler öğrenir tabi Beren'de öğrenir ama onlar kadar değil. Beren zaten hep kendinden büyüklerden yıllanmış kişilerden okey almış biri. Bence Perran'da onu sever ve çok iyi oyuncu falan der bu saatten sonra.:X

@xemrexxx sende bir şey dikkatimi çekti dizilerde nerde yaşlı bir hanım var fanı oluyorsun. Burada Neriman öbür dizide Semra anneanne MY'de Valide Sultan falan. :A
kadınların o ka deneyimi var kötü oynama ihtiamlleri hiç olmuyor :A
aaa benimde dikkatimi çeken başka birşey var dizilerde oynamış yumuşak erkeklere karşıda bence emrenin zaafı var muhteşem yüzyılda sümbül ağa gül ağa gibiler favorisiydi bir yabancı dizi izliyordu müzikle alakalı oradakı tüm erkek oyuncular escinsel birbirleyile çıkıyordu emrenin favori dizisi şimdi son olarak ise kiralık aşktan koriş emrenin favori oyuncusu olmuş durumda hahah :F:F:F