Fear the Walking Dead'ın Yeni Bölümü Bu Hafta Yayınlanmayacak!

Yeni dizi sonuçta insan merak ediyor. :( Fragmanları sürekli izliyorum artık dizide ne olup olmayacağını çözdüm bu sayede. :D
Tek bir diziye bağlanma, sadece Fear the Walking Dead yok. Kablolu kanallarda birbirinden güzel onlarca dizi yayınlanıyor. Canın sıkılıyorsa etkinlikteki filmlerden izleyebilirsin? :)

amerikan halkı nasıl sabrediyor anlayamıyorum brde 6 bölüm birşey bu 10 bölümlük dizilerden örnek vereyim sezonda zaten 10 bölüm olmuşken birde 5. bölümde mini sezon arası veriliyor sezon finali kadar ara veriliyor dizi dönüyor 5 bölüm sonra bu sefferde sezon finaline gidiyor ayrıca kafalarına göre verdikleri araları hiç hesaba katmıyorum bile hatta bazı diziler nisanda bitiyor nisanda baslıyor 1 yıl ara orphan blac gibi mesala :F:F:F

teen wolf izliyorum zaten 20 bölüm 1 sezonda haziranda baslamıstı 10 bölüm verip mini sezon arası yaptılar ocak ayına kadar ara verdiler ocakt devam edecek 9-10 bölüm sonra bu seferde sezon finaline giricek allah bu amerikan halkına sabır versin vlla :F
Bence Amerikalılar artık televizyon izlemede doyum noktasına ulaşmış çünkü onlar bizden çok çok çok önce televizyonla tanışmış dikkat edersen tüm diziler 1, 2 reyting alıyor, hayır 6 alan bir Emprie bir TWD var. Çok da umurlarında değil bence bu dizi işleri. :F

Biz onların dizilerini daha çok takıyoruz kafaya en iyisi @Castei'nin dediği gibi 1 sezon bittikten sonra topluca izlemek ama bu sefer de özlüyorsun işte benim mesela The 100, The Walking Dead, Mom gözümde tütüyor. :F Rüyalarıma giriyorlar. :(

@sokak sanati ne yapayım çok sinirlendim. :A

Twd nin alt yapısı tarzında dizi zaten yapımcı aynı kişi.dizinin ilk iki bölümü baya iyi bazı kişiler diziyi eleştirmiş bazı dizi sitelerinde ama bu dizi çok iyi bir dizi olur