TV İbreti Ailem

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,623
Puanı
1,061
Star TV'nin Haziran 2012'de başlattığı, başrollerini Müjdat Gezen, Zafer Algöz, Şebnem Sönmez, Gonca Vuslateri ve Olkan Serdar Yıldız'ın yer aldığı komedi dizisi. Küçükbaş ailesinin yaşadığı olayları konu alan yapım, reytinglerin düşük olması nedeniyle 8. bölümüyle ekranlara veda etti.

ibretiailemcover.jpg

Güzel diziydi severek izliyordum. Ender karakteri efsaneydi.

Bunun konusu vardı ama ya hatta eminim bulmaya üşendim, kilit yemesi muhtemel bir konu. :D

ibret-i ailem efsane olabilirdi ya :D orçunun sevgilisi de oynamıştı ordan geldi yalan dünyaya zaten

Gonca Vuslateri'yi bence ilk tanıtan diziydi. Yani komedi potansiyelini ilk çıkaran diziydi. Her şeyiyle harika bir dizi olmasına karşın ne yazık ki değeri bilinemedi. Ayrıca Hande Doğandemir'i de bu dizide tanımıştık. :)

Daha bugün bitirdiğim dizi. Kesinlikle daha uzun devam etmesi gereken, eğlenceli bir yapımdı. Bölüm isimleri bile bir başkaydı. Kadrodaki tüm oyuncular çok iyiydi, ama özellikle Zafer Algöz ve Gonca Vuslateri harikaydı. :)

Son düzenleme:
Aslında güzel bir diziydi final yapmasına üzülmüştüm, devam etseydi daha iyi olabilirdi zamanında.. :)

Çok güzel bir diziydi ailecek izliyorduk ama o dönemler Star hiçbir şey tutturamıyordu keşke başka kanalda başlamış olsaydı. :(

Jenerik şarkısının sözleri şöyleydi:

Beni çekemeyen anten taksın diyen kız,
Bayramda beleş otobüsten inmeyen oğlan,
Hesap gelince tuvalete kaçan baba,
Kefen parasını iddaaya basan dede,
Marketten fazla poşet alıp çöp torbası yapan anne.

(2 kez söyleniyor)
Kimine göre akıllı, kimine göre aptal,
Kimine göre uyanık, kimine göre şapşal,
Bakmasını bilene aynadır onlar,
İbreti ailem.