"Breaking Bad"in Türkiye Versiyonu Geliyor!

ekranın en overrated dizisi bakalım nasıl uyarlicekler:D

Tabii bir muhteşem boşyıl, kırgın içecekler, Jüpiterin torunları gibi diziler kadar iyi değil Breaking Bad. Messi de abartılmış ovarrated topçu. Bizim Sabri'miz daha iyi, çünkü yerli. :)

Erdal Beşikçioğlu bu rol için en iyi seçim olmuş bence.

Şaşırdım açıkçası, bekliyoruz bakalım detayları.

Yiğit senin izlediğin dizinin türk versiyonu geliyor. :D Bitir orjinalini hemen.

@Çiğdem- bu diziyi ben de izleyeceğim gelecek yaz birlikte izleriz prensibini boşver. :D
Bu ülkede her şey olabilir de Erdal Beşikçioğlu'nun vasat bir yapım da yer alacağını sanmam..

Sen o saçma prensibi bir kereliğine gözardı et bu diziyi izle pişman olmazsın :A
aaaaa neyi saçma beee 2 önemli prensibim vardır benim 1 fantastik türü dışındakı dizilere bakmam 2 final yapmış dizilere bakmam bu dizi 2 prensibimede uymuyor hem fantastik değil hemde final yapmış yanı hiçç şansı yok :F:F:F

ayy işte @batuhankaralar açtığı haberlerin nette kaynağı olmuyor @xemrexxx de öyle mesala bu çocukların açtıkları haberi sadece kendileri biliyor nette tek sayfa bulamazsın kaynak artık matbalarından kendilerimi yazıyorlar bilemem :A:A:A
@xemrexxx genelde my haberleri paylaşıyor benimkiler daha genel izleyiciye hitap ediyor :D Doğru çıkma olasılığı da yüksek o kadar imaj yaptı adam ben bile Walter White'a benzettim :D

@xemrexxx genelde my haberleri paylaşıyor benimkiler daha genel izleyiciye hitap ediyor :D Doğru çıkma olasılığı da yüksek o kadar imaj yaptı adam ben bile Walter White'a benzettim :D
all işteee @Castei bak çocuk kendiside itiraf ediyor imajından waltere benzettim matbamdan yazdım yayınladım diyor :A:A:A

ayy işte @batuhankaralar açtığı haberlerin nette kaynağı olmuyor @xemrexxx de öyle mesala bu çocukların açtıkları haberi sadece kendileri biliyor nette tek sayfa bulamazsın kaynak artık matbalarından kendilerimi yazıyorlar bilemem :A:A:A

ben uzmanlık alanımda açıyorum konuları misal batuhankaralar geçen sene my yi yayından kaldıran ülkeler haberi yaptı fos çıktı galiba shameless haberi yaptı haluk bilgine oynici dedi o da fos çıktı fazla açılmamalı :A