"Breaking Bad"in Türkiye Versiyonu Geliyor!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
i

Amerika'da reyting rekorları kıran Breaking Bad'in Türkiye versiyonu çekilecek!

2008 - 2013 yılları arasında yayınlanan ve bir kimya öğretmeninin başından geçen olayları anlatan Breaking Bad dizisinin Türkiye versiyonunun çekilmesi için hazırlıklar başladı. Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen dizinin Türk versiyonunun yapımcılığını Reaksiyon Film üstlenirken, dizinin senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran kaleme alacak. Normal bir hayat süren bir biyologun hayatının önemli bir olay sonucu değişmesini konu alacak olan psikolojik mizah türündeki dizinin başrol oyuncusu ise Erdal Beşikçioğlu olacak. Erdal Beşikçioğlu yeni rolü için sakallarını keserek imajını değiştirdi ve kilo verdi.

Kanalı ve yayın tarihi henüz belli olmayan dizi hakkında çalışmalar sürüyor.​

Bu rol için hep Erdal Beşikçioğlunu hayal ederdim.(Bir çok sitede Erdal Beşikçioğlunu hayal etmiş.:D )

Aslında dizi Türkiye'ye uyarlanabilir yani konu süper kahramanlı bir dizi değil sonuçta drama dizisi ama Breaking Bad'de uyuşturucu sahneleri çok çok fazla var hatta dizinin konusu biraz da öyle yani. Onu nasıl ayarlarlar bilmiyorum Rtük radarda sürekli. :(

Senaristler ve yapımcılar şuanda dünyanın en iyi dizilerinden birisini uyarlayacaklarının farkındadırlar umarım. :( 😳
WZ8WMQ.png

Son düzenleme:
O kadar yabancı dizi varken neden uyarlaması zor olan yapımları seçtiklerini anlayamıyorum. Erdal Beşikçioğlu'nun olması güzel, ama hayal kırıklığı yaşanma ihtimali de yüksek.

Son düzenleme:
Breaking Bad'de kimya üzerinden işlenmişti, bu da biyoloji üzerinden işlenecek galiba..
Erdal Beşikçioğlu ve Reaksiyon yapım varsa iyi bir proje çıkabilir düşüncesindeyim. :)

Kanal şimdiden belli gibi Star :A Erdal Beşikçioğlu'na iyi yapıştı bu kanal da star dışında bi proje de oynadığını görmedim şuana kadar :A

Bu arada Breaking Bad dünya genelinde başarısı kanıtlanmış en iyi dizidir aldığı bol ödüllerden de anlaşılır umarım bir uyarlama fiyaskosu yaşanmaz...

Son düzenleme:
Umarım Latin versiyonu gibi olmaz. :D

Bu arada saçma sapan gençlik komedi dizilerinden gına gelmişti, düşük şanslı ama belki bir umut güzel bir iş çıkabilir bundan. Tabi en önemli şart Türk dizi geleneğine uymamaları. Eğer geleneğe uyarlarsa beddua yerler. :)

Bu arada bu haberi hiçbir yerde görmedim, eğer gerçekten böyle bir şey varsa yer yerinden oynardı Prison Break haberi gibi.

biyolog mu yazıyor ben mi yanlış okudum heralde haşhaştan afyon yapacak... :F

değişik bişey olabilir merakla bekliyorum.

bu diziyi hep merak etmişimdir ben ama prensiplerim gereği final yapmış dizileri izlemiyordum türk version çok iyi olur izlerim bu sayede ama tatlı küçük yalancılar gibi olucak diye korkuyorum inş bu sefer oyuncu seçimelrinde özen gösterirler ayy gerçi
erdal beşikçioğlu seçimiyle oyuncu seçimlerine özen göstericekler gibi görünüyor :F

bu diziyi hep merak etmişimdir ben ama prensiplerim gereği final yapmış dizileri izlemiyordum türk version çok iyi olur izlerim bu sayede ama tatlı küçük yalancılar gibi olucak diye korkuyorum inş bu sefer oyuncu seçimelrinde özen gösterirler ayy gerçi
erdal beşikçioğlu seçimiyle oyuncu seçimlerine özen göstericekler gibi görünüyor :F

Öyle saçma prensipleri de sen de görüyorum :A Breaking Bad için ayrıcalık göster bence farkını hissedeceksin diyecem de boş :A

ayy ne gerek var türk version çıkıyor işte ama tatlı küçük yalancılar gibi reizl olurmu bilemem
:F:F:F

Bu ülkede her şey olabilir de Erdal Beşikçioğlu'nun vasat bir yapım da yer alacağını sanmam..

Sen o saçma prensibi bir kereliğine gözardı et bu diziyi izle pişman olmazsın :A

Umarım Latin versiyonu gibi olmaz. :D

Bu arada saçma sapan gençlik komedi dizilerinden gına gelmişti, düşük şanslı ama belki bir umut güzel bir iş çıkabilir bundan. Tabi en önemli şart Türk dizi geleneğine uymamaları. Eğer geleneğe uyarlarsa beddua yerler. :)

Bu arada bu haberi hiçbir yerde görmedim, eğer gerçekten böyle bir şey varsa yer yerinden oynardı Prison Break haberi gibi.
Özel haberim, o yüzden bir yerde görmemen normal :)