yasemin sinanın gittiğini öğrenince defnenin koruyucu meleği yokken şirketten kovduralım demişti hatta ama kendisi kovuldu hahahaO sahneyi fark etmemişim bile, teşekkürler.
yasemin sinanın gittiğini öğrenince defnenin koruyucu meleği yokken şirketten kovduralım demişti hatta ama kendisi kovuldu hahahaO sahneyi fark etmemişim bile, teşekkürler.
ayy sen bırak bunlaru şunu izlesene
ben izliyom bu videoları zaten güzel oluyorayy sen bırak bunlaru şunu izlesene
Bu video'ya bayıldım ben.
yasemin sinanın gittiğini öğrenince defnenin koruyucu meleği yokken şirketten kovduralım demişti hatta ama kendisi kovuldu hahaha
koriş ömüşünü japmış @Yiğitt pertBu video'ya bayıldım ben.
ayy @sokak sanati doğru söylüyor barışa gülümsemek yakışmıyor yaaa insanlıktan çıkıyor adam @Yiğitt duymasın
bence dizide makyaj yapıyor burada makyajsız tipsiz çıkmışayy @sokak sanati doğru söylüyor barışa gülümsemek yakışmıyor yaaa insanlıktan çıkıyor adam @Yiğitt duymasın
koriş dahamı yakışıklı çıkmış banamı öyle geliyorbence dizide makyaj yapıyor burada makyajsız tipsiz çıkmış
ıyyyyyyyy buraka buldukları kıza bak yaaaa aa bu gerçekten çirkin ama yani bukarda olmazkiahahah bak seni buldum
Ekli dosyayı görüntüle 46389
bu defa sana katılıyorum bir de spor yapıyor maşallah @Bully den çok kası var kızın erkek gibiıyyyyyyyy buraka buldukları kıza bak yaaaa aa bu gerçekten çirkin ama yani bukarda olmazki
ayy @sokak sanati doğru söylüyor barışa gülümsemek yakışmıyor yaaa insanlıktan çıkıyor adam @Yiğitt duymasın
yasemin sinanın gittiğini öğrenince defnenin koruyucu meleği yokken şirketten kovduralım demişti hatta ama kendisi kovuldu hahaha
Bu video'ya bayıldım ben.
bu bölüm korişle nöro da formundaydı bunlar olmasa dizi çekilmicek hele son sahnede yolluk ypasydık dedi koriş @Harunnn60 @denizz19 @Aserat @Bully @cookiesBen diyorum eblek diye. Dişler zaten hiç doğal değil.
En iyi sahne buydu bence.bu bölüm korişle nöro da formundaydı bunlar olmasa dizi çekilmicek hele son sahnede yolluk ypasydık dedi koriş @Harunnn60 @denizz19 @Aserat @Bully @cookies
Ay onu bırakta sen Koriş'in Mineyi mi yesek sahnesine bak.bu bölüm korişle nöro da formundaydı bunlar olmasa dizi çekilmicek hele son sahnede yolluk ypasydık dedi koriş @Harunnn60 @denizz19 @Aserat @Bully @cookies
En iyi sahne buydu bence.
ayol bazıları tepki göstermiş twitterdan dizinin çifti defne ömer mi yoksa neriman koriş mi diye ayol tabi ki de nöro ve koriş dizinin çifti böyle arkadaşalrın olsa sırtın yere gelmez son shanede de süperdilerAy onu bırakta sen Koriş'in Mineyi mi yesek sahnesine bak.
Diziyi yaşı teyze için izliyorsun artık sanırım. Kızılı bıraktın galiba.En iyi sahne buydu bence.
Ben herkes için izliyorum, ama Neriman ve Koray favorilerim.Diziyi yaşı teyze için izliyorsun artık sanırım. Kızılı bıraktın galiba.
Benim çevremde herkes Barış için izliyor sonra Gupse'yi çekiştiriyorlar.Ben herkes için izliyorum, ama Neriman ve Koray favorilerim.