Netflix Wet Hot American Summer: First Day of Camp - 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,400
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Sezonun en merakla beklenen dizilerinden biri, bugün Netflix'te yayınlandı.

2001 yapımı Wet Hot American Summer'ın devamı niteliğindeki komedi dizisi 30 dakikalık 8 bölümden oluşuyor. Dizinin kadrosunda ise yok yok..

Bradley Cooper, Amy Poehler, Jason Schwartzman, David Hyde Pierce, Christopher Meloni, Jon Hamm, Randall Park, Chris Pine, Kristen Wiig, John Slattery, Elizabeth Banks, Paul Rudd gibi isimlerden oluşan rüya gibi bir kadrosu bulunan diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz.

Ayrıca film versiyonuna dair yorumları ise şuradan yapabilirsiniz: https://fav10.net/forum/threads/wet...film-bilgileri-yorumları.248867/#post-2441629

Wet_Hot_American_Summer_69418.jpg

Oyuncu kadrosunun hatrına ilk bölüme şans vericem. Beğenirsem izlemeye devam ederim. :)

1x1

Çok zayıf bir ilk bölüm olmuş. Bir de ben filmin sonrasını konu alıyor sanıyordum ama öncesini konu alıyormuş. Oyunculardan bazıları yaşlanmış ama dizi öncesini konu alıyor ve 16-17 yaşında gençleri oynuyorlar sözde. Pek inandırıcılığı olmamış. Hadi onu geçtim de senaryo iyi değil, espriler vasattı.

Fakat daha bazı oyuncular hiç gözükmediler bile. En azından Jon Hamm'i görmek istiyorum. Birkaç bölüm daha göz atarım süresi kısa zaten. :)

5/10

1x1

Sağdan soldan bir ünlünün çıkması güzeldi ( ki bazılarının daha suratı çıkmadı ortaya) bölüm boyunca bu hangi filmde/dizide oynamıştı diye düşünüp durdum. :)

Ancak dizinin amacını anlayamadım daha. Sanırım komedi tarzı bana göre değil.

Pek uyuşamadım için devam etmeyi düşünmüyorum.

5/10

Ayrıca bu ay içerisinde Brooklyn Nine-Nine, The Last Man on Earth, You're the Worst ve Fresh Of The Boat gibi 4 tane komedi dizim başlayacak. Şimdilik Chuck'la idare ederim.

1x1

Sağdan soldan bir ünlünün çıkması güzeldi ( ki bazılarının daha suratı çıkmadı ortaya) bölüm boyunca bu hangi filmde/dizide oynamıştı diye düşünüp durdum. :)

Ancak dizinin amacını anlayamadım daha. Sanırım komedi tarzı bana göre değil.

Pek uyuşamadım için devam etmeyi düşünmüyorum.

5/10

Ayrıca bu ay içerisinde Brooklyn Nine-Nine, The Last Man on Earth, You're the Worst ve Fresh Of The Boat gibi 4 tane komedi dizim başlayacak. Şimdilik Chuck'la idare ederim.
Benim de ikinci bölümü izleyesim hiç gelmedi. :)