Erdal Beşikçioğlu Cesaret Dizisinde Mi?

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,836
Puanı
710
Yapımcılığını 03 Productions'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağmur-Durul Taylan'ın oturacağı, yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Cesaret dizisi hakkında önemli bir iddia ortaya çıktı.

Uçankuş TV'nin haberine göre başrollerinde Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın yer alacağı Star TV'nin yeni sezonda yayın hayatına başlayacağı iddialı dizisi Cesaret'e Behzat Ç. dizisinde yer alan Erdal Beşikçioğlu dahil olabilir. Yapım şirketi tarafından diziye katılması için Erdal Beşikçioğlu'na teklif götürüldüğü ve Erdal Beşikçioğlu'nun ise yapılan teklif'i düşündüğü haberleri ortaya çıktı.

Cesaret yeni sezonda Star TV'de...

unlu_oyuncu_erdal_besikcioglu_sitemini_televizyon_kanalindan_duyurdu_h1287.jpg

Erdal Beşikçioğlu yeni sezonda başka bir dizide oynamayacak mıydı?

Umarım yer almaz böyle bir dizide.

Ocakta yeni dizisi var. Bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum.. :)

Geçen aylarda adı geçen 60 dakikalık projede rol alır umarım, bu dizide yazık etmesin kendini.

Ocak'ta yeni dizisi yayınlanacak ne oynaması :A Reaksiyon Yapımla anlaşması var diye biliyorum :A
ayolll behzat haberleri çıkınca yeni dizide oynayacak nasıl olucak derken geçer bezata birşey olmaz diyordunuz ona geçiyorda cesarete neden geçemiyor bu adam :F

Erdal Beşikçioğlu gibi bir adam bu dizide yer almamalı ya, hatta sinemada yer alması daha iyi olur TV seyircisi kıymet bilmiyor :(

Erdal Beşikçioğlu gibi bir adam bu dizide yer almamalı ya, hatta sinemada yer alması daha iyi olur TV seyircisi kıymet bilmiyor :(
dizinin fragmanını mı gördün yoksasenaryosunu mu okudun :D neyse ozan güven ve erdal beşikçioğlu doğruysa süpero lurlar ama uçankuşa güvenilmez

Okumama gerek yok, o tür bir proje değil biliyoruz :) Erdal Beşikçioğlu çok önemli bir adam, başrolde görmek isterim :)
Muhteşem Yüzyıl'da Engin Günaydın,Cansu Dere,Deniz Çakır,Meltem Cumbul,Pelin Karahan,Merve Boluğur bu isimler de hak ediyor ama bu dizide de başrol gibi oldular.
Yani bir dizide başrol olmak değil sevilmek önemli.
Paramparça da Keriman başrol değil ama Paramparça deyince akla gelen ilk isimler arasında kendisi.

Muhteşem Yüzyıl'da Engin Günaydın,Cansu Dere,Deniz Çakır,Meltem Cumbul,Pelin Karahan,Merve Boluğur bu isimler de hak ediyor ama bu dizide de başrol gibi oldular.
Yani bir dizide başrol olmak değil sevilmek önemli.
Paramparça da Keriman başrol değil ama Paramparça deyince akla gelen ilk isimler arasında kendisi.
Engin Günaydın, Cansu Dere, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Pelin Karahan ve Merve Boluğur birleşse Erdal Beşikçioğlu edemezler benim gözümde :X Bu adamın sinemaya daha uygun olduğunu düşünüyorum ya, TV'ye dönecekse de 'farklı' bir projesi olsun isterim :)

Engin Günaydın, Cansu Dere, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Pelin Karahan ve Merve Boluğur birleşse Erdal Beşikçioğlu edemezler benim gözümde :X Bu adamın sinemaya daha uygun olduğunu düşünüyorum ya, TV'ye dönecekse de 'farklı' bir projesi olsun isterim :)
Yanlış düşünüyorsun o zaman çünkü hepsi değerli oyuncu.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919