MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Kraliçe geri döndü.:Z

İlk hafta şarkım ilk sezonda da beğenilen Pour It Up oluyor.:bhr:
Rihanna'nın meşhur Twerkini sadece bu videoda göreceksiniz.:A Yani videoda önemli.:A Bilboardlarda ilk 10'dan aşağı düşmeyen şarkıdır bu arada.:oley:

İlk hafta parçamız şimdilik Pour It Up. Değiştirme ihtimalim düşük çünkü ilk sezondan biliniyor ve iyi puanlar geldi. Yine ilk 9'de olmayı diliyorum.:Z

@Titanium @eskici @GunesinOglu @Castei @Felon @Çiğdem- @EFE UYSAL @gözlemci @xemrexxx @vadikızı @OzaN @yigit_00 @ozgur2113 @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Ahmad @sürgünüm @Yiğitt @ahmetbayramm @berkann @cevaa @Reytinger @harzemliişah @soo @EnveR @Amoureux @Danger UA! @beyazsoy @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @hayret bi şey @Aserat @EnveR @*YıldırıM* @S.G.A.T.
@denizz19 @HachiKo @Tzira @-potterhead- @Tolstoyevski @batuhankaralar @Jonsnow :D Başka kimse yok galiba. Her hafta bu kadar uzun etiket yapmak bile zor. All Star çok heyecanlı olacak.:F
Rihanna'nın bana göre en iyi şarkıları arasında yer alıyor.
İyi bir puan alacaksın benden hem de baya iyi.:bhr:
Bitter çikolatama puanlarım helal olsun.:X

@sokak sanati gibi ben de genel yorum yapayım bari :A

@tolgab Gölge bence çok iyi bir seçim olmuş.İlk ona rahat gireceğini düşünüyorum ama forumun sağı solu belli olmuyor :A

@Billy Kane Demet'e söylediklerimin aynısını sana söyleyeceğim.İlk ona kesinlikle gireceğini düşünüyorum hatta 1. bile olabilirsin.

@adımutlulukk Bu haftaki 1.m sensin.Şarkıyı çok seviyorum ben nedense.İnşallah ilk dörtte olursun da final puanı alırsın.

@sokak sanati İyi başlamışsın ama forum bu şarkıyı harcar son sıralarda atlatacağını düşünüyorum :(

@Çiğdem- Çok kötü gelmişsin bence :(

@mrt-06 Çok eğlendiğim bir şarkı ilk beş kesin diyorum :D

@xemrexxx ve @HachiKo çok çok iyi başlamışsınız.Garanti ilk beştesiniz hatta

@Harunnn60 şarkıyı zaten ben önerdim.Kötü verirsem olmaz şimdi :A

@S.G.A.T. @*YıldırıM* @hayret bi şey Üçünüzün şarkısı da fena değil ama haftaya daha iyi geleceğinizi düşünüyorum.

@denizz19 Final puanı alacağını düşünmüyorum ama ilk onda yer alırsın orası kesin :)

@Maskeli Fedai Tarkan bu ya söze gerek var mı :A

@Bully şarkıyı çok sevdiğimi belirtmiştim.İlk ondaki yerin hazır :A

@Yiğitt Ahmet Kaya beklediğimden iyi başladı.Ama son sıralarda yer alırsan şaşırmam :(

@ozgur2113 Şarkıyı çok severim.Zaten kç izleyen çok kişi var.Onlar da bu şarkıyı çok sevdiği için iyi verir.Haftayı rahat atlatırsın.

@vadikızı Abla geçen sezon da bunla başlamıştın.İnşallah elenmezsin :(
ayy sen ne dersen tersi çıkıyor oyüzden sorun yok acun gibi şu yarışmalara karışamdan uzaktan takip etsen keşke bak adam anlamıyor karışmıyor sende otur oturduğun yerde izle uzaktan :A:A:A

Rihanna'nın bana göre en iyi şarkıları arasında yer alıyor.
İyi bir puan alacaksın benden hem de baya iyi.:bhr:
Bitter çikolatama puanlarım helal olsun.:X

Bende ilk haftadan iyi başlayayım dedim sakin ama güzel şarkı.:D Disturbia ile ikisi arasında kaldım ben bunun ikili elemelerde zorlanacağını düşündüğüm için bununla geldim.:D

Burcu Güneş bence iyi başlamış.:D @HachiKo ilk hafta için çok iyi. @Çiğdem- 'e göre daha iyi kullanacaksın gibi.:A

@tolgab gölge benim açımdan iyi değil ama seveni bol. Biraz garip geldi o şarkı bana antipatim var biraz.:F İyi bir hafta geçireceksin kesin.:D

@Billy Kane İlk hafta için fazla iyi gelmişsin. İlk dinlediğimde sevmediğim ancak zamanla ısındığım hoş bir şarkı.:D Çok başarılı bir hafta seni bekliyor bence.:D

@adımutlulukk ben bunun orjinalini dinlediğim için çok çakma geliyor. Yinede Sertab için bir şeyler yapacağımdan eminim. Severim Sertab'ı.:D

@ozgur2113 Kırgın Çiçekler'den kulağımın çok aşina olduğu bir şarkı. Kötü olmayan başarılı bir parça. İyi puan alıp iyi hafta geçirirsin bence.:D

@xemrexxx iyi seçim yapmışsın sende.:F Yine ilk haftan iyi gelir senin.:A

@Çiğdem- şarkın nerdeyse benden bile büyük. Bu kadar nostalji ile işin zor olacaktır ama bence güzel şarkı.:D Kulağa hoş geliyor.

@mrt-06 çok tatlı bir şarkı seçmişsin.:bhr:

@Harunnn60 Birthday ile giriş kötü bir fikir değil. Katy'nin sempatik tatlı bir şarkısı. Çok dinlemesemde severim.:D

@*YıldırıM* Oooo oldum şarkıyı duyunca. İyi bir puan bekle benden.:D

@S.G.A.T. Çok sevdiğim biri Teo ama buna pek ısınamadım.:( Elenmezsin ama ilk haftayı atlatırsın bence.:D

@vadikızı iyi başlangıç yapmak istemişsin sanırım.:D Bende destekleyeceğim iyi bir başlangıç yapman için.:D

@-potterhead- sende ehh işteliksin. Bakalım nasıl bir puan vereceğim. Ben bile merak ediyorum.:F

@Yiğitt hoş bir şarkı seçmişsin. Eskiden çok saçma şarkılar seçiyordun.:F Bu iyi.

@Bully hiç tanımadığım, dinlemediğim bir şarkı.:F 1 puanı hakkettin.😛 umarım atlatırsın ilk haftayı.:A

@hayret bi şey dilinden düşüremediğin istisna ile gelmişsin. Klip gelsin diye çok söylendin ama gelmedi galiba. Gelmezde zaten. Kötü olmayan bir şarkı.

@denizz19 Ehhh işte. Ama ilk tercihine göre iyi bir değişim yapmışsın elbette.:D

Yok gelmedi.:(
hahahahah ayy işte böyle çok güzel kıvırmışsın cnm :F:F:F

Arkadaşlar 7 Eylül'de başlıyoruz dedim ama tüm şarkılar elime yarın ulaşırsa yarın bile başlarız :D

Arkadaşlar 7 Eylül'de başlıyoruz dedim ama tüm şarkılar elime yarın ulaşırsa yarın bile başlarız :D
efe şarkısını gönerip gitseydi başlardık hande sorununuda çözdük ama 5 eylülde açıklıcam dedi gönderipte gitseydi keşke en azından racap dinler havaya girerdik
:F:F:F

Bende aklıma gelenlere genel yorum yapayım. :D

Gülşen'in şarkılarının çoğunun sözü anlamsız ve sadece nakaratı güzel olmasına rağmen Dan Dan'ı seviyorum. İlk 5'imde olacaksın. :D @Billy Kane

Açıkçası yarışma boyu korktuğum isim Ahmet Kaya @Yiğitt

Çiğdem beğendiğimi söyledim ilk 20'imdesin. :D @Çiğdem-

Kaçın Kurası'da iyidir. @mrt-06 :D

Burcu Güneş bence iyi başlamış.:D @HachiKo ilk hafta için çok iyi. @Çiğdem- 'e göre daha iyi kullanacaksın gibi.:A

@tolgab gölge benim açımdan iyi değil ama seveni bol. Biraz garip geldi o şarkı bana antipatim var biraz.:F İyi bir hafta geçireceksin kesin.:D

@Billy Kane İlk hafta için fazla iyi gelmişsin. İlk dinlediğimde sevmediğim ancak zamanla ısındığım hoş bir şarkı.:D Çok başarılı bir hafta seni bekliyor bence.:D

@adımutlulukk ben bunun orjinalini dinlediğim için çok çakma geliyor. Yinede Sertab için bir şeyler yapacağımdan eminim. Severim Sertab'ı.:D

@ozgur2113 Kırgın Çiçekler'den kulağımın çok aşina olduğu bir şarkı. Kötü olmayan başarılı bir parça. İyi puan alıp iyi hafta geçirirsin bence.:D

@xemrexxx iyi seçim yapmışsın sende.:F Yine ilk haftan iyi gelir senin.:A

@Çiğdem- şarkın nerdeyse benden bile büyük. Bu kadar nostalji ile işin zor olacaktır ama bence güzel şarkı.:D Kulağa hoş geliyor.

@mrt-06 çok tatlı bir şarkı seçmişsin.:bhr:

@Harunnn60 Birthday ile giriş kötü bir fikir değil. Katy'nin sempatik tatlı bir şarkısı. Çok dinlemesemde severim.:D

@*YıldırıM* Oooo oldum şarkıyı duyunca. İyi bir puan bekle benden.:D

@S.G.A.T. Çok sevdiğim biri Teo ama buna pek ısınamadım.:( Elenmezsin ama ilk haftayı atlatırsın bence.:D

@vadikızı iyi başlangıç yapmak istemişsin sanırım.:D Bende destekleyeceğim iyi bir başlangıç yapman için.:D

@-potterhead- sende ehh işteliksin. Bakalım nasıl bir puan vereceğim. Ben bile merak ediyorum.:F

@Yiğitt hoş bir şarkı seçmişsin. Eskiden çok saçma şarkılar seçiyordun.:F Bu iyi.

@Bully hiç tanımadığım, dinlemediğim bir şarkı.:F 1 puanı hakkettin.😛 umarım atlatırsın ilk haftayı.:A

@hayret bi şey dilinden düşüremediğin istisna ile gelmişsin. Klip gelsin diye çok söylendin ama gelmedi galiba. Gelmezde zaten. Kötü olmayan bir şarkı.

@denizz19 Ehhh işte. Ama ilk tercihine göre iyi bir değişim yapmışsın elbette.:D

Yok gelmedi.:(

Klip gelir merak etme sen. Albüme en az 2 klip daha gelecek. Onlardan birisi İstisna :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan