31 Ağustos 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Total'de geçtiysek vah vah.Dün bölümde çok az dram vardı :( İntikam vardı :F

@serhatt adamsın be :A Artık forumda olman lazım şunlara karşı dizimizi savunalım :F
Bir de konuda gk hayal kırıklığı yarattı denmiş. :F

KÇ GK'ye karşı direnç bile gösteremedi başka günden gelen rakibine daha ilk karşılaşmada tahtını teslim etti asıl hayal kırıklığı budur. :A

hahaha ayy harikasın vlla @denizz19 konudakı şu yapmış olduğun yorumlarla zaten günü özetlemişsin günün özeti budur @Bully @GunesinOglu
:F:F:F

Güneşin Kızları AB grubunda düşüş yaşayarak hayal kırıklığı yaşattı.

Kırgın Çiçekler AB grubunda ise yeni rakibine rağmen yükselmesiyle iyi bir gözdağı vermiş oldu.

hahaha ayy harikasın vlla @denizz19 konudakı şu yapmış olduğun yorumlarla zaten günü özetlemişsin günün özeti budur @Bully @GunesinOglu
:F:F:F

Güneşin Kızları tüm gruplarda zirvede yer almayı başardı. Ancak AB grubunda düşüş yaşayarak hayal kırıklığı yaşattı.

Kırgın Çiçekler bu hafta biraz düşüş yaşarken, AB grubunda ise yeni rakibine rağmen yükselmesiyle iyi bir gözdağı vermiş oldu.

Çiğdem bka profilime seni onun gibi yaparım :A

Günü değişen GK ve ABC1 de yükselmeyi başaran GK :A Neresi hayal kırıklığı be :F

Şaka bir yana gk nin de kışı göreceğini anlamışsındır .A

Çiğdem bka profilime seni onun gibi yaparım :A

Günü değişen GK ve ABC1 de yükselmeyi başaran GK :A Neresi hayal kırıklığı be :F

Şaka bir yana gk nin de kışı göreceğini anlamışsındır .A
ben bilmem konuda öyle yazıyor öyle yorum kısmında değil reyting değerlendirme kısmında yazıyor ben o yorumu dikkate alırım :A:A:A

GK ve KG iyi oranlar almış. Günlük dizilerden Aşkın Bedeli 2 başrolün değişmesinden sonra çökmüş adeta.

Bu 2 diziyi de izliyorum ama PARAMPARÇA yer bence bu dizileri :)

Ergenuslar tvyi birakcaklar o zamana inşallah ve Paramparçam o efsane senaryosuyla zirveye yerleşecek :love1: :love1:

#ParamparcaylaAskDoluHayat
#Paramparca=HayatinAnlami
#OParamparcaBnm

şu iki diziyi karşı karşıya getirmeselerdi yaa off bakamadım kırgın çiceklere