buralardayım sen rahat olTotal'de geçtiysek vah vah.Dün bölümde çok az dram vardı İntikam vardı
@serhatt adamsın be Artık forumda olman lazım şunlara karşı dizimizi savunalım
buralardayım sen rahat olTotal'de geçtiysek vah vah.Dün bölümde çok az dram vardı İntikam vardı
Bir de konuda gk hayal kırıklığı yarattı denmiş.Total'de geçtiysek vah vah.Dün bölümde çok az dram vardı İntikam vardı
bunu nerden çıkarıyosun anlam veremiyorum sana zirveye oynuyo ikiside@serhatt kc de biter ama gk nin hic sansi yok
Ben ne dedim haftaya bomba bi bölümle kellenizi uçurucaz 😎Zaten öpüşmeye rağmen zirvedesiniz.
ekleyemez korkak orda da gk zirvede ya geçen bölüme göre artış yaşamış ya bırak elleme zavallıya eklemesin biz neyin ne olduğunu biliyoz zaten ahahahahahahahABC1 reytinglerini de ekle istersen. @denizz19
hahaha ayy harikasın vlla @denizz19 konudakı şu yapmış olduğun yorumlarla zaten günü özetlemişsin günün özeti budur @Bully @GunesinOglu
Güneşin Kızları tüm gruplarda zirvede yer almayı başardı. Ancak AB grubunda düşüş yaşayarak hayal kırıklığı yaşattı.
Kırgın Çiçekler bu hafta biraz düşüş yaşarken, AB grubunda ise yeni rakibine rağmen yükselmesiyle iyi bir gözdağı vermiş oldu.
ben bilmem konuda öyle yazıyor öyle yorum kısmında değil reyting değerlendirme kısmında yazıyor ben o yorumu dikkate alırımÇiğdem bka profilime seni onun gibi yaparım
Günü değişen GK ve ABC1 de yükselmeyi başaran GK Neresi hayal kırıklığı be
Şaka bir yana gk nin de kışı göreceğini anlamışsındır .A
ben bilmem konuda öyle yazıyor öyle yorum kısmında değil reyting değerlendirme kısmında yazıyor ben o yorumu dikkate alırım
ama sonuc olarak güneşin kızlarına tebrikler son yazım bu olucaktıDemek öyle 9 Eylül'de oylarım açıklanacak elbet .A
ama sonuc olarak güneşin kızlarına tebrikler son yazım bu olucaktı
mustimede 300 izlenme gelmiş dün geceden bu sabahaAahaha iyi ki bunu duydum