Daha yeni tanışmalarına rağmen hemen muck muck yani.Burak ile Aslı ikinci bölümde gemide öpüştüler, bunlar 3 ay oldu hala ses yok.
Ay sen 1. bölümü izlemedin galiba.Defne ve Ömer'i.
Daha yeni tanışmalarına rağmen hemen muck muck yani.Burak ile Aslı ikinci bölümde gemide öpüştüler, bunlar 3 ay oldu hala ses yok.
Ay doğru tanışmadan öpüştüler, tanıştılar öpüşmediler. Keşke hiç tanışmayaylardı.Daha yeni tanışmalarına rağmen hemen muck muck yani.
10 REYİNG ÇIKTIK.aaaaa defnenin isoya herşeyi anlatması boşuna değil iso yaseminle iyice yakınlaştılar kesin iso defnenin bu oyununu yasemine ağzından kaçırıcak yaseminde bunu kullanıp işe geri dönücek defneyide attırıcak @Yiğitt @xemrexxx @*YıldırıM*
Daha yeni tanışmalarına rağmen hemen muck muck yani.
Ay doğru tanışmadan öpüştüler, tanıştılar öpüşmediler. Keşke hiç tanışmayaylardı.
aaaaa defnenin isoya herşeyi anlatması boşuna değil iso yaseminle iyice yakınlaştılar kesin iso defnenin bu oyununu yasemine ağzından kaçırıcak yaseminde bunu kullanıp işe geri dönücek defneyide attırıcak @Yiğitt @xemrexxx @*YıldırıM*
ay bu ikili favorim herkese lazım böyle arkadaşlar10 REYİNG ÇIKTIK.
Ne güzel planlar yapıyorsun sen öyle.aaaaa defnenin isoya herşeyi anlatması boşuna değil iso yaseminle iyice yakınlaştılar kesin iso defnenin bu oyununu yasemine ağzından kaçırıcak yaseminde bunu kullanıp işe geri dönücek defneyide attırıcak @Yiğitt @xemrexxx @*YıldırıM*
ayyy asıl ben düşüp bayılıcam şimdi sinanı tatile yollayıp senaryo gereği bir kaç bölüm oynatmıcakalr belliki en azından bu bölümde olmayacağı kesin gibi off
Ay bu saçaklı Sinan fanıymış.ayyy asıl ben düşüp bayılıcam şimdi sinanı tatile yollayıp senaryo gereği bir kaç bölüm oynatmıcakalr belliki en azından bu bölümde olmayacağı kesin gibi off
ben sinansız bir bölümü protesto ediyorım vıcık vıcık defne ile ömeri izleyememAy bu saçaklı Sinan fanıymış.
Sinan'ın olmadığı nereden belli? Fragmana aldanma, bölümde illa ki yer alır.ben sinansız bir bölümü protesto ediyorım vıcık vıcık defne ile ömeri izleyemem
son bölümde gittiya cnm tatile gidiyorum bir süre gelmicem dedi en azından bu bölüm senaryo gereği olmayacak gibi görünüyor defneyle ömere ağırlık verecekler anlaşılan🙂Sinan'ın olmadığı nereden belli? Fragmana aldanma, bölümde illa ki yer alır.
Şirket için motivasyon gezisi yapılacak, Sinan'ın "tatile çıkıyorum" dediğini duymadım. Yine de bir şekilde gösterirler.son bölümde gittiya cnm tatile gidiyorum bir süre gelmicem dedi en azından bu bölüm senaryo gereği olmayacak gibi görünüyor defneyle ömere ağırlık verecekler anlaşılan🙂
hayırr onu demiyorum cnm sinan ona katılmıcak kafamı dinlemek için bir yerlere gidiyorum dedi bir süre şirkete gelmicem dedi defne hatta seni geçireyim dedi ama sinan kabul etmedi gitti defneden dolayı kafa dinlemek amaçlı uzaklaştı şirketten sen o kısmı kaçırmışsın anlaşılan senaryo gereği bu bölümde olmaması lazım fragmanalrdada yok zaten🙂Şirket için motivasyon gezisi yapılacak, Sinan'ın "tatile çıkıyorum" dediğini duymadım. Yine de bir şekilde gösterirler.
O sahneyi fark etmemişim bile, teşekkürler.hayırr onu demiyorum cnm sinan ona katılmıcak kafamı dinlemek için bir yerlere gidiyorum dedi bir süre şirkete gelmicem dedi defne hatta seni geçireyim dedi ama sinan kabul etmedi gitti defneden dolayı kafa dinlemek amaçlı uzaklaştı şirketten sen o kısmı kaçırmışsın anlaşılan senaryo gereği bu bölümde olmaması lazım fragmanalrdada yok zaten🙂