iyi olur abi bende sen rahat ol 🙂inşaallah dediğin olur)))))
iyi olur abi bende sen rahat ol 🙂inşaallah dediğin olur)))))
aga inş akşam çıkacak merak etmefragman çıkasıya üniversite başlayacak yahu![]()
Toptan kaldirsinlar su Siyah Sancagi264. bölümde Siyah Sancak tan şehitler olacak
hakkımızda hayırlısı olsunDogruluguna pek inanmasamda ali buhara nin nami deger akif in vadiden ayrilacagini soyleyenler var @china_shangai
Dogruluguna pek inanmasamda ali buhara nin nami deger akif in vadiden ayrilacagini soyleyenler var @china_shangai
başkan eğer böyle birşey olursa söyleyeyim vadi için inanılmaz bir durum ortaya çıkarhakkımızda hayırlısı olsun)))))
VAR YA BU HIZLA CAHİTİ DE GÖTÜRSELER DİYECEM AMA O İŞ İMKANSIZbaşkan eğer böyle birşey olursa bu büyük olay olur söyleyeyim vadi için inanılmaz bir durum ortaya çıkar
başkan cahit e laf yok ustadan sonra adam 2 numara benim için bak dikkatini çekiyorum oyunculuk değil karekterden bahsediyorum abdülhey cahit ten sonra gelir benim için memati 2 cahit 3 🙂VAR YA BU HIZLA CAHİTİ DE GÖTÜRSELER DİYECEM AMA O İŞ İMKANSIZ))))))
yapmaaaaa cahit abdülün uzağından geçemezbaşkan cahit e laf yok ustadan sonra adam 2 numara benim için bak dikkatini çekiyorum oyunculuk değil karekterden bahsediyorum abdülhey cahit ten sonra gelir benim için memati 2 cahit 3 🙂
abdülü severdimde pusu nun son zamanlarında eski havasını kaybetmişti ciddi olarak söylüyorum cahit abdül ün önünde benim için 🙂yapmaaaaa cahit abdülün uzağından geçemez))))) ki biliyorsun benim abdüle karşı tavrımı
))) abdüle kızıp hakkını vermemezlik olmaz
)))
belki de genel bir tanıtım hazırlanmaz dediğin gibi zaten geç kalındı bu saatten sonra tanıtımın pek bir faydası olmaz@-KADİR- tanıtım çıkmaması benim kafamı karıştıyor ta kaç hafta önceden
tanıtım çıkardı oysaki
fark-ı RACİ ŞAŞMAZ derim ve susarımPusunun 10.sezonuna özel bir tanitim beklerdim bunun gibi
fark-ı RACİ ŞAŞMAZ ı eşkiya da görecez ne kadar özgün olduğu fragmanından belli 🙂fark-ı RACİ ŞAŞMAZ derim ve susarım![]()
Aman diyim aga ağzını hayrı açToptan kaldirsinlar su Siyah Sancagi
İnşallah abiVAR YA BU HIZLA CAHİTİ DE GÖTÜRSELER DİYECEM AMA O İŞ İMKANSIZ))))))
Aga yok daha neler. Cahit nerede Abdülhey nerede... Abdül, cahite 10 beden fazla gelir.başkan cahit e laf yok ustadan sonra adam 2 numara benim için bak dikkatini çekiyorum oyunculuk değil karekterden bahsediyorum abdülhey cahit ten sonra gelir benim için memati 2 cahit 3 🙂
öyle desene başkan ona itirazımız olmaz 🙂 aynı kelamları reaksiyon zamanında da söylemiştin hatırlatırım 😀sana tavsiyem maden suyu içmen))) hazımsızlığa bire bir
))))) rahmetli seyfo dayı da şiştikçe maden suyu içerdi
)))) @-KADİR- yapma böyle raci gibi kral adamı bir çırpıda bitirdin
)) adam kurtlar vadisinin fikir babasıdır
))) ben yeni yapacağı diziden bahsetmedim vadiye kattığı değerden bahsettim
)))