Maskeli Fedai
Favori Üye
tabi hakemler bizi kayırıyor sizi de doğruyor değil mi 4 yılın 3 ündede biz şampiyon olduk zaten koca bir sezonu biz hiç kırmızı kart görmeden kapattık değil miHakemler sizi kayiriyor işte neden itiraz ediyorsunuz.![]()
kadir bunlar mart kedisi gibi hem şey yaparlar sonra da biz bişey yapmadık herşeyi siz yaptınız diye bağarırlartabi hakemler bizi kayırıyor sizi de doğruyor değil mi 4 yılın 3 ündede biz şampiyon olduk zaten koca bir sezonu biz hiç kırmızı kart görmeden kapattık değil mi
aga beni cinnete getirme bileginin hakkıyla oldun iyi güzel eee hani feneri kayırıyorlardı kolluyorlardı4 yılın 3 unde bilegimizin hakkıyla şampiyon olduk.Bir sampiyonluk az kalsın playoff sacmaligi.nedeniyle gume gidiyordu
az çok bilirimaga beni cinnete getirme bileginin hakkıyla oldun iyi güzel eee hani feneri kayırıyorlardı kolluyorlardı
@china_shangai @Maskeli Fedai ingilizceniz var mı biraz
aklıma yazdım artık ihtiyaç duyunca zaten temel seviyede birkaç kelam sorarım sana 🙂 peşinen teşekkürleraz çok bilirim![]()
sen onu bunu bırak ta ,fragman tanıtım nerede 10 eylül yalan oldu galibaaklıma yazdım artık ihtiyaç duyunca zaten temel seviyede birkaç kelam sorarım sana 🙂 peşinen teşekkürler
hakkın var başkan bugün belli olur fragman çıkmazsa yine 17 eylül de başlar gibi geliyor ama bu hafta fragmanın kesin çıkacağı söyleniyor bana da öyle dediler çekimler hala devam ediyormuşsen onu bunu bırak ta ,fragman tanıtım nerede 10 eylül yalan oldu galiba))))) zaten o tarihe hiç inanmamıştım
))))
o zaman fragman bugün yarın çıkarFragman Kanal D ye gönderilmiş
ben şahsım adıma saat 6 civarı bekliyorumo zaman fragman bugün yarın çıkar![]()
YA ARKADAŞ O KADAR ÇOK RESİM PAYLAŞTIN ARALARINDA BİR TANE BİLE YENİ TRANSFER OLMAZ MI BE KARDEŞİM
başkan ne diyim Allah gönlüne göre versin inş oda olur saklıyorlardık belkiYA ARKADAŞ O KADAR ÇOK RESİM PAYLAŞTIN ARALARINDA BİR TANE BİLE YENİ TRANSFER OLMAZ MI BE KARDEŞİM)))))) ALLAH RAZISI İÇİN BİR TANE BİLE OLSA FARKLI BİR YÜZ KOYUN ŞU DİZİYE
))
hacı o işler saklamayla olmaz .eğer olsaydı muhakkak set fotolarında belli olurdubaşkan ne diyim Allah gönlüne göre versin inş oda olur saklıyorlardık belki![]()
abi defne hariç 2 tane ünlü oyuncu ve 2 yeni karakter gelecek kesin olan bu belki ilerleyen bölümlerde katılımlar olur olumlu düşünmek lazım 🙂hacı o işler saklamayla olmaz .eğer olsaydı muhakkak set fotolarında belli olurdu)) bir zamanlar deli hikmet castın başındaydı .o gitti transferde ki profilde düştü ne yazık ki
![]()
inşaallah dediğin olurabi defne hariç 2 tane ünlü oyuncu ve 2 yeni karakter gelecek kesin olan bu belki ilerleyen bölümlerde katılımlar olur olumlu düşünmek lazım 🙂