KA Gazo gibi birini kaybetti eski FaMir de yok.
Banu'ya güveniyorum ama İnadına Aşk'ın senaristleri çok sağlam.
Bilemiyorum. Banu halleder bence. Korkuya gerek yok. Bu dizi Cumartesi devam etsin. KM zaten ölü.
KA Gazo gibi birini kaybetti eski FaMir de yok.
Banu'ya güveniyorum ama İnadına Aşk'ın senaristleri çok sağlam.
KM, KA'dan daha sağlam bence. Zaten son reytinglere bakınca anlıyorsun bunu.Bilemiyorum. Banu halleder bence. Korkuya gerek yok. Bu dizi Cumartesi devam etsin. KM zaten ölü.
@ozgur2113 bunun Foxculuğu koftiden. Ben bile daha iyi hatırlıyorum.Bu dizide rakibi olmayınca 6 reyting anca aldı. Geçen hafta 3 alıyordu.
Sen birtanesin.@ozgur2113 bunun Foxculuğu koftiden. Ben bile daha iyi hatırlıyorum.
O senin bi taneliğinden. Bana da öyle geliyor kanal fanı dediğin iyi günde kötü günde yanında olur.Sen birtanesin.
Ay bu sadece yüksek reyting alınca FOX'cu oluyor.
Teşekkürler.O senin bi taneliğinden. Bana da öyle geliyor kanal fanı dediğin iyi günde kötü günde yanında olur.
Mesela @xBUGRAx her zaman ağızımın payını verirdi rahat rahat gönderme yapamazdım kanalına.
O günleri unutmaya çalışıyorum ama mübarek her gün hatırlatıyorsun.Teşekkürler.
Ben de öyleydim bir ara. Seninle tartıştığımız zamanlar.
Benim de hiç aklımda yokken sen hatırlattın bana.O günleri unutmaya çalışıyorum ama mübarek her gün hatırlatıyorsun.
Hoşgeldin aramıza seni de yorumlarda görmek isteriz.Kirgin cicekler cok guzel dizi, yayinlanan 3 tekrari da basarili gitmis
Herkeste öyle sana özel değil Bak en alta geldiğinde bu konuyu orijinal olarak görüntüle yazısı var ona tıkla hepsi net görünüyor.
tesekkurlerHerkeste öyle sana özel değil Bak en alta geldiğinde bu konuyu orijinal olarak görüntüle yazısı var ona tıkla hepsi net görünüyor.
tama tamam ben yıldsız şarkımı seçip paylaşayımNe konuda demiyorum çünkü öyle bir şey yok