FF Futbu Ligi 12.Sezon 11.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,767
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
screenshot-28_08.png

screenshot-28_08-002.png

screenshot-28-08-2015-2_17_55.png

25 tane şuk çek 14'ü tutsun sadece 2 gol. :D Liverpol'un oyun stilini hayatımda görmedim,bilseydim kanatlardan oynardım. :F:F

Taktiği ayarlamayı unutmuştum, ama önemli maçı kazandık.

Bizim de 20 şutta 1 gol yani 😳

Benim rakip 4 lü savunma sonra ileri doğru 3'lü blok şeklinde ortaya dizilmişler (4:2:2:2) ama bir garip gözüküyor gülme tuttu.:D

Kanatlara oynatsam rekor gelirdi. :D 2 az geldi o takima. :D

Bu ne biçim şanssızlık yaa. Tek bir pozisyon yaratıyor karşı taraf ve gol oluyor berabere bitiyor :(

ben anlamadım sertlik orta bende orta yaptım 51 sarı 54 kırmızı ne yaptı bu adam deşti mi rakibi :(
tothennam elimizden kaçtı seri yapacaktım olmadı yine :(

ahaha yok artık ne 2 gol atabildim ne de 2 gol yedim bire abone olduk. :F hayir birde 7 maç berabere biter mi ya. :(

O kadar kadro kurdum, taktim yaptım, sonuncu sıralarda yer alıyorum. Kendi çabalarımla bazı oyuncuları yüksek puanlara ulaştırdım, ilk 11'deki oyuncular 70'in üzerinde. Nedense her şeye rağmen sonuncuyum ve galibiyet alamıyorum. Bir yenilgi başladı, öyle devam ediyor. Gece bir transfer ve taktik yapmıştım, yine bir şey olmazsa istifa edeyim. Dibe vurdum iyice. Asıl dizilişime döndüm, olursa olur artık. Bakalım ne olacak yeni maçta ve yeni maçlarda. Bekleyip göreceğim. Bu kötü gidiş son bulursa iyi. En azından puanlar kazanayım, o bile iyi. Takımın hedefine ulaşayım, o bile iyi.