Mutlu Yıllar Ece Begüm Yücetan !

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2012'de 4 , Survivor All Star'da 3. olan 1988 İzmir doğumlu ünlü model Ece Begüm Yücetan 27. yaş gününü kutluyor.

Biz de FF ailesi olarak Ece Begüm Yücetan'ın doğum gününü kutluyor,yeni yaşının mutluluk ve sağlıkla geçmesini diliyoruz.

11910016_1857674511201581_185137544_n.jpg

11909204_1010843452281127_1861563073_n.jpg

Son düzenleme:
Mutlu Yıllar Begüm. :love1: Sosyal medyada, bizim forumda da kimse senin Kıbrıs'a gideceğini inanmıyordu sadece tek bir kişi inanıyordu oda @GunesinOglu :D

Bu yıl Begüm'ün Survivor'da en şaşırtıcı olaylarından birisi de bu olmuştu. :kiki:

Mutlu Yıllar Begüm. :love1: Sosyal medyada, bizim forumda da kimse senin Kıbrıs'a gideceğini inanmıyordu sadece tek bir kişi inanıyordu oda @GunesinOglu :D

Bu yıl Begüm'ün Survivor'da en şaşırtıcı olaylarından birisi de bu olmuştu. :kiki:

Aynen ben hep inanıyordum.Ayrıca o işte bir iş var durup dururken öyle yapmaz Begüm'üm :D

mutlu yıllar ama ;
kuyu kaza kaza 3.oldu bu kız oyunda becerisi yoktu bence gece gece bir eleştiri yapayım dedim

Bende anlamadım orada neden kolunu öptü Turabinin. :D Üstelik Turabi orada normal duruyor hani düşse bir yerden belki normal karşılarım ama Begüm'ün durup dururken öpmesi saçma geldi bana. :D

Aynen o anda düşmedi de düşse turabi öp dedi filan diyeceğim :A

mutlu yıllar ama ;
kuyu kaza kaza 3.oldu bu kız oyunda becerisi yoktu bence gece gece bir eleştiri yapayım dedim

Senin düşüncen ama kimin kuyusunu kazdı ?

Her şey hız demek değil.Ayrıca çok becerikli bir kızdı atışı filan mükemmeldi

Nice güzel yaşlara All Star prensesi.:love1: Survivor sonrası açıklamaları beni benden aldı. Sahici kızmış.:D

Hiç sevmediğim uyuz kendini beğenmiş bir karakter.
Turabi ye ilk başta posta koyması iyiydi ama sonra tükürdüğünü yaladı. İçten pazarlıkçı.