2015 En Favori Dizi 2015 | Büyük Final: Kurtlar Vadisi Pusu vs Diriliş Ertuğrul

Hangi dizi "En Favori" olsun?

• Kurtlar Vadisi Pusu

Oy: 30 49.2%
  • Diriliş Ertuğrul

Oy: 31 50.8%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takas sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun anlamadım. Reytinglere herkes imternet sayfalarindan ulaşabiliyor. Çok bariz bir şekilde totalde kvp AB ve abc1de diriliş geçiyor. Bu tabiki bu sene reytinglerine gore.zaten diriliş bu sene başladı ve bu yarışma her sene yapılan senenin favori dizisi yarışması.yanı kurtlar vadisinin 2000 bilmem kactaki reytingleri konumuzun dışında biz onu soylemiyoruz.
2000 bilmem kaçtaki değil bu sezonun reytinglerini koydum :D

2000 bilmem kaçtaki değil bu sezonun reytinglerini koydum :D
ya takas sen beni ya anlamıyon ya da anlamazdan geliyorsun :Deski sezonları değil bu sezonu hesaba katıyorsan ki bizde öyle sen dedinki diriliş kvpyi sadece ab de geçiyordur.bizde bunun üzerine yorumlar yaptık ab de de abc1de de diriliş geçiyor, kvp birtek totalde geçiyor.ha eğer kurtlar vadisinin 2000 bilmem kaçtaki ilk sezonlarını hesaba katıyorsan onu bilemem zaten bu yarışma yıllık ve bu yıl hesaba katılıyor dedim.sende gelmiş ben zaten bilmem kaç yılının değil bu yılın reytingini söylüyorum demişsin.öyleyse sorun yok. değişen birşey de yok biz haklıyız.ab ve ab1de diriliş geçiyor.yani sen bu cevapla ne bizi çürüttün ne kvpnin geçtiğini ispatladın. şimdi forum itiraflara katılıp senin hakkında itiraf vericem ha:F:F( @denizz19 kvpye kötü dizimi dedik ne bu celal.ama reytinglerden açıldı muhabbet.bizde yanış yorumunu düzelttik.ab de olduğu gibi abc1de de diriliş geçiyor dedik.

ya takas sen beni ya anlamıyon ya da anlamazdan geliyorsun :Deski sezonları değil bu sezonu hesaba katıyorsan ki bizde öyle sen dedinki diriliş kvpyi sadece ab de geçiyordur.bizde bunun üzerine yorumlar yaptık ab de de abc1de de diriliş geçiyor, kvp birtek totalde geçiyor.ha eğer kurtlar vadisinin 2000 bilmem kaçtaki ilk sezonlarını hesaba katıyorsan onu bilemem zaten bu yarışma yıllık ve bu yıl hesaba katılıyor dedim.sende gelmiş ben zaten bilmem kaç yılının değil bu yılın reytingini söylüyorum demişsin.öyleyse sorun yok. değişen birşey de yok biz haklıyız.ab ve ab1de diriliş geçiyor.yani sen bu cevapla ne bizi çürüttün ne kvpnin geçtiğini ispatladın. şimdi forum itiraflara katılıp senin hakkında itiraf vericem ha:F:F( @denizz19 kvpye kötü dizimi dedik ne bu celal.ama reytinglerden açıldı muhabbet.bizde yanış yorumunu düzelttik.ab de olduğu gibi abc1de de diriliş geçiyor dedik.
vadi daha çok izlenmiş geçen yıl bile onu reytinglerle gösterdim birinin ortalama 8.22 diğerinin 5.5
zaten eski sezonları koymam konumuz bu yıl eski sezonların konuyla alakası yok olsa ezilir
seni tanımıyorum ilk defa bu konuda gördüm kime neyi itiraf ediyosan et biz burdayız her daim :D

İnşallah hakkeden kazanır.İki dizi de bu sezon çok iyi reytingler aldı kim alırsa alsın üzülmeyeceğim.İnşallah kazanan açıklanınca tartışma filan çıkmaz :)

vadi daha çok izlenmiş geçen yıl bile onu reytinglerle gösterdim birinin ortalama 8.22 diğerinin 5.5
zaten eski sezonları koymam konumuz bu yıl eski sezonların konuyla alakası yok olsa ezilir
seni tanımıyorum ilk defa bu konuda gördüm kime neyi itiraf ediyosan et biz burdayız her daim :D
Yok o itiraf meselesi espri:D. Denizin bir yarışması varda forumda itiraflar diye. Benden itiraf isteyip duruyor bende yeri gelmişken espri yapayım dedim. Forumdada yeniyim bu arada. Reytinglere gelince şimdi bu senin paylaştığın ne ortalaması? Total mi? Ab mi? Abc1 mi?

vadi olmayacaksa diriliş olsun diye diğer tüm turlarda dirilişe verdim oy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...