paramparça kolay koaly bitici gibi değil neyse endonezyada bugün my nin son bölümü varimiş hemen peşini yayinlicekelr galiba dirilişi pis pis şeyler.ssParamparça bitsin Dirilişi alırlar.
paramparça kolay koaly bitici gibi değil neyse endonezyada bugün my nin son bölümü varimiş hemen peşini yayinlicekelr galiba dirilişi pis pis şeyler.ssParamparça bitsin Dirilişi alırlar.
Bosna Arnavutlukta ne zaman yayınlanacak Diriliş.ssssparamparça kolay koaly bitici gibi değil neyse endonezyada bugün my nin son bölümü varimiş hemen peşini yayinlicekelr galiba dirilişi pis pis şeyler.ss
ne bileyim takibimde değil dirilişBosna Arnavutlukta ne zaman yayınlanacak Diriliş.ssss
@harzemliişah balkanlardan haber var mı? Dizimizde sessizlik devam ediyor.ne bileyim takibimde değil diriliş
bu arada karadayı ve kpa nın başarısız reytinglerini arap fanlara gönderdim birazdan kavga çıkar twitterda ben kaçtım onları izlicem@harzemliişah balkanlardan haber var mı? Dizimizde sessizlik devam ediyor.
ya birçok yerde hala hurrem şirreti gösterimde o bitmeden dönem projesi pek alınacağını sanmıyorum. zaten türk dizileri her yeri işgal etmiş.sıra bekliyoz işte. dandik dandik birsürü yapım sıramızı işgal ediyor rezil reytingleriyle.@harzemliişah balkanlardan haber var mı? Dizimizde sessizlik devam ediyor.
İyi iyi izle. Seni de boğazlıcaklar.bu arada karadayı ve kpa nın başarısız reytinglerini arap fanlara gönderdim birazdan kavga çıkar twitterda ben kaçtım onları izlicem
senin içinde bir fitne fücurluk var zaten pis pis gülmelerinden bellibu arada karadayı ve kpa nın başarısız reytinglerini arap fanlara gönderdim birazdan kavga çıkar twitterda ben kaçtım onları izlicem
Bu arada dizi bulgarisranda izleniyor videolarla. @xemrexxxsenin içinde bir fitne fücurluk var zaten pis pis gülmelerinden belli
videolarla her yerde izleniyor biz tee okyanus ötesindeki abd nin dizilerini nasıl izleiyorsak onlar da bizimkileri izlerBu arada dizi bulgarisranda izleniyor videolarla. @xemrexxx
o zaman seni şuraya da etiketliyeyimbu dzı yni sznd dhda artck bnc gorursnz..
tmm cnm ypo zaman seni şuraya da etiketliyeyim
eski msjı düzeltip senide ekledim ama düzeltme msjlarda bildirim gelmiyor heralde. yeni msja ekledim artık