Diriliş Ertuğrul Endonezya'da!

aaa yalana bak kösem haberlerini nereden ldın 😱 peki şubuo dizi satılı haberleri nereden geldi 😱

dur bi bakıcam :A
Canım Pakistanin benden sor efe doğru diyor.hum TV kanallar içinde en çok takipçisi olan. Ama reytinglerde a-plus ile kapısıyor sanırım. Hurremin gösterildiği geo kahani'nin ise 600bin falan takipçisi var.Urdu 1 ondanda dusuk.

düşük alırsa 1 yıl dalga geçerim :A zaten bence dirilişin ilgi göreceği yer asya ülkeleri öteki ülkelerde pek şans vermiyorum :A
Ama hatırlatırım bu Hum Tv değil Hum Sıtaray diğer kanalı daha tanınmamış. :A Asya ve Araplarda başarılı olur. :A Batı Amerika da da yayınlanır ama. :A

Bu arada Endonezya da elif ve binbirgecenin reytinglerine bakiyorumda binbirgece reyting siralarinda 6-9 arası gidip geliyor. Elif çoğu zaman bbg kadar reyting alamamış ama binbirgecden çok elif ünlenmiş gibi ülkede.:D

Bu arada Endonezya da elif ve binbirgecenin reytinglerine bakiyorumda binbirgece reyting siralarinda 6-9 arası gidip geliyor. Elif çoğu zaman bbg kadar reyting alamamış ama binbirgecden çok elif ünlenmiş gibi ülkede.:D
ilk reytinglerine bak 6.sıryaa ka yükselmişti :X son 10 gündür düşüştü :D

Trans 7 kanalı nasıl? :X
Dediği gibi reytinglerde 6.falan bizim TRT gibi :) ama bin rgece vs 2.kanalda çıkmışsa nolmus çok iyi degil durumu.orta sayılır.elif 1.kanalda ama reyting sıralamasında 9-14 arası. Yanı sorun yok hallederiz.kanal dizi için etkili bir faktör ama o kadarda değil.güzel olan dizi her kanalda kendini izlettirir.

Hmm doğrudur ben son 6-7 bölüme baktım.

Ama su haberin tam olarak linkini paylassan artık resim mi gördün paylaşım mi neyse onun.linki.çünkü ben dizinin sitesinde de sosyal medyasında da dirilise rastlayamadim.

Dediği gibi reytinglerde 6.falan bizim TRT gibi :) ama bin rgece vs 2.kanalda çıkmışsa nolmus çok iyi degil durumu.orta sayılır.elif 1.kanalda ama reyting sıralamasında 9-14 arası. Yanı sorun yok hallederiz.kanal dizi için etkili bir faktör ama o kadarda değil.güzel olan dizi her kanalda kendini izlettirir.

bb kanalın primetimada en çok izlnen 2. işi oluyor genelde :D bir de çok fazla hint ve kore dizisi yayınlıyorlar hepsi yarım saatlik yani liste uzun oluyor

Ama su haberin tam olarak linkini paylassan artık resim mi gördün paylaşım mi neyse onun.linki.çünkü ben dizinin sitesinde de sosyal medyasında da dirilise rastlayamadim.
http://www.tabloidbintang.com/artic...ns-7-pilih-genre-kolosal-kebangkitan-ertugrul

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919