Vadi totalde 6-8 diriliş 5-7 , vadi AB de 5-6 diriliş 8-10 ,vadi abc1de 7-8 diriliş 8-9 . yani.vadi dirilişi bir tek totalde geçiyor.AB ve abc1de diriliş vadiyi geçiyor.
Bu tartışmaları zamanında senle çok yapmıştık. Sen totali kaale alıyorsun ben ab'yi.
reytingi daha yüksek dersen orda araya girerim ve derim ki vadi dirilişten daha çok izlendi sende buna karşı bişey diyemezsin aga çünkü totalde öndeydik %8 lik ab grubunda geçmiş olabilir bu reytinginin daha yüksek olduğu anlamına gelmiyorBu tartışmaları zamanında senle çok yapmıştık. Sen totali kaale alıyorsun ben ab'yi.
Ayrıca olaya şöyle bakmak lazım.Vadi total ve abc1 gruplarında güçlü bir dizi, Diriliş de ab ve abc1 gruplarında güçlü. Diriliş güçlü olduğu gruplarda Vadi'den daha yüksek reytingler aldı bu sezon. Ben de oyumu buna göre verdim.
Aga sen yüksek olduğu yere bakıyon bak ab ve abc1e Kvp kaç?reytingi daha yüksek dersen orda araya girerim ve derim ki vadi dirilişten daha çok izlendi sende buna karşı bişey diyemezsin aga çünkü totalde öndeydik %8 lik ab grubunda geçmiş olabilir bu reytinginin daha yüksek olduğu anlamına gelmiyor
Kurtlar Vadisi Pusu tarihinin en düşük reyting ortalamalı sezonu ; 8.22
Diriliş Ertuğrul sezon ortalaması; 5.53
yoo yüksek olduğu yere bakmadım totale baktım yani toplama ))Aga sen yüksek olduğu yere bakıyon bak ab ve abc1e Kvp kaç?
Nasıl toplam en çok önem verilen grup Ab ve Abc1dir biliyorsan TRT1'in Totali genelde düşük zaten 5,50 reyting ortalamsı kanal adına çok iyi bu sezonda yükselecek.yoo yüksek olduğu yere bakmadım totale baktım yani toplama ))
ulan hiç izlemediği halde oy verenler var nasıl insanlarsınız siz ya yazık
total tüm grupların toplama ve izlenme oranı olduğu için gerisi teferruattır reklamcı değiliz biz vadi daha fazla izlenmiştirNasıl toplam en çok önem verilen grup Ab ve Abc1dir biliyorsan TRT1'in Totali genelde düşük zaten 5,50 reyting ortalamsı kanal adına çok iyi bu sezonda yükselecek.
Ben zaten Ab ve Abc1'e bakıyorum sen Totale bak. Totalde aramıza 1, 2 reyting var fazla da değil.total tüm grupların toplama ve izlenme oranı olduğu için gerisi teferruattır reklamcı değiliz biz vadi daha fazla izlenmiştir
Takas sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun anlamadım. Reytinglere herkes imternet sayfalarindan ulaşabiliyor. Çok bariz bir şekilde totalde kvp AB ve abc1de diriliş geçiyor. Bu tabiki bu sene reytinglerine gore.zaten diriliş bu sene başladı ve bu yarışma her sene yapılan senenin favori dizisi yarışması.yanı kurtlar vadisinin 2000 bilmem kactaki reytingleri konumuzun dışında biz onu soylemiyoruz.reytingi daha yüksek dersen orda araya girerim ve derim ki vadi dirilişten daha çok izlendi sende buna karşı bişey diyemezsin aga çünkü totalde öndeydik %8 lik ab grubunda geçmiş olabilir bu reytinginin daha yüksek olduğu anlamına gelmiyor
Kurtlar Vadisi Pusu tarihinin en düşük reyting ortalamalı sezonu ; 8.22
Diriliş Ertuğrul sezon ortalaması; 5.53
o hep böyle vadi 1.olacak illa bizim forumda 1.olsa nolacak olmasa nolacak reytingi mi artacak para mı verecekler diziyeTakas sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun anlamadım. Reytinglere herkes imternet sayfalarindan ulaşabiliyor. Çok bariz bir şekilde totalde kvp AB ve abc1de diriliş geçiyor. Bu tabiki bu sene reytinglerine gore.zaten diriliş bu sene başladı ve bu yarışma her sene yapılan senenin favori dizisi yarışması.yanı kurtlar vadisinin 2000 bilmem kactaki reytingleri konumuzun dışında biz onu soylemiyoruz.
Aynen birde o var. İşte kendi aramızda yarışma yaptık.diriliş 1.oldu veya başka dizi 1.oldu diye o enguzel dizi anlamınada gelmiyor. Maksat aktivite, eğlence olsuno hep böyle vadi 1.olacak illa bizim forumda 1.olsa nolacak olmasa nolacak reytingi mi artacak para mı verecekler diziye
aman boşver 1erkek 1kadına geçilmişti bir kere vadi ortalık yıkılmıştıAynen birde o var. İşte kendi aramızda yarışma yaptık.diriliş 1.oldu veya başka dizi 1.oldu diye o enguzel dizi anlamınada gelmiyor. Maksat aktivite, eğlence olsun