ama başroıldeki kız aynı sen bodur-çenesi düşük-çirkin-evde kalmış,parlağı görünce dibi düşüyordizi rakipleri yok cnm yinede 4 reyting alabiliyor kış sezonunda 1 ay dayanamaz
ama başroıldeki kız aynı sen bodur-çenesi düşük-çirkin-evde kalmış,parlağı görünce dibi düşüyordizi rakipleri yok cnm yinede 4 reyting alabiliyor kış sezonunda 1 ay dayanamaz
Eda Ece nasıl.ama başroıldeki kız aynı sen bodur-çenesi düşük-çirkin-evde kalmış,parlağı görünce dibi düşüyor
Çok güzel @Çiğdem- çatla.
hayırrr eda ece kesşnlikle travestiye benziyor yüz hattı çok erkeksi sanki peruk takmış erkek gibi saçını falan sayma yüzü erkek suratı gibi ayollbak bak doyamıyor insan
kıskançlıkta son noktahayırrr eda ece kesşnlikle travestiye benziyor yüz hattı çok erkeksi sanki peruk takmış erkek gibi saçını falan sayma yüzü erkek suratı gibi ayoll
Kıskanç pis yüzünü kıskanıyo çatla da patla.hayırrr eda ece kesşnlikle travestiye benziyor yüz hattı çok erkeksi sanki peruk takmış erkek gibi saçını falan sayma yüzü erkek suratı gibi ayoll
perşembe saat 23 olacak dizi @Çiğdem- @EFE UYSALdizi rakipleri yok cnm yinede 4 reyting alabiliyor kış sezonunda 1 ay dayanamaz
Çiğdem eleştirinin de bir ölçüsü var kusura bakma ama bu artık eleştiri değil hakarete giriyor. Sevmeyebilirsin ama bu kadarı da fazla.hayırrr eda ece kesşnlikle travestiye benziyor yüz hattı çok erkeksi sanki peruk takmış erkek gibi saçını falan sayma yüzü erkek suratı gibi ayoll
Aksine kadronun en iyisi o. İzlediğim sahnelerde çok tatlı ve samimi geldi bana, yeteneği de var.İlişki Durumu:Karışık'ı izlemeyi artık bıraktım. Ayşegül'ü canlandıran kıza dayanamıyorum. Çok yapmacık. Başka kız mı bulamadılar anlamadım ya.
Valla o olmasaydı bana göre daha iyiydi.Aksine kadronun en iyisi o. İzlediğim sahnelerde çok tatlı ve samimi geldi bana, yeteneği de var.