Haven 5.Sezonuyla Final Yapacak!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Haven 5.Sezonuyla Final Yapacak!

Haven_-_Season_3_4-150x150.jpg

Stephan King'in The Kolorada Kid kitabından uyarlanan, başrollerinde Emily Rose, Eric Balfour ve Lucas Bryant'ın olduğu Haven dizisinin 5. sezonun sonunda final yapacağı öğrenildi.

Haven adında sorunlu bir kasabayı ve o kasabada yaşayan sorunlu insanları anlatan ve bu kasabaya gelen FBI ajanının geçmişiyle ilgili olayları anlatan Haven'in 5.sezonu Ekim ayında başlayacak.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Aslında 6. Sezon ama 5. sezon 26 bolum olacak. 5. sezonunun 13. Bölümü yayınlandı. Şimdi de 13 bölüm kaldı.
Severek takip ettiğim bir dizi.

Benden başka bu diziyi izleyen yok mu ya. Gerçekten çok iyi bir dizi.Konusu ise.
Audrey adında bir FBI ajanı Haven adında bir kasabaya suçluyu bulmak için geliyor ama bu kasabada doğa üstü olayları farketmesi ile bu kasabada kalmaya karar veriyor. Ve bu kasaba ile bir bağlantısı(geçmişi olduğunu) farkediyor.

@OzaN @Bully @Yiğitt @xemrexxx @hayret bi şey @Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 @harzemliişah eğer takip etmiyorsanız takip edin.İlk başta kararsızdım başladığımda ama ilk bölümü izledikten sonra o zaman 3. sezondaydı hemen yetiştim diziye.

Benden başka bu diziyi izleyen yok mu ya. Gerçekten çok iyi bir dizi.Konusu ise.
Audrey adında bir FBI ajanı Haven adında bir kasabaya suçluyu bulmak için geliyor ama bu kasabada doğa üstü olayları farketmesi ile bu kasabada kalmaya karar veriyor. Ve bu kasaba ile bir bağlantısı(geçmişi olduğunu) farkediyor.

@OzaN @Bully @Yiğitt @xemrexxx @hayret bi şey @Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 @harzemliişah eğer takip etmiyorsanız takip edin.İlk başta kararsızdım başladığımda ama ilk bölümü izledikten sonra o zaman 3. sezondaydı hemen yetiştim diziye.
aslında bir süredir yabancı dizileri bırakmıştım. en son mt.robot 'un ilk bölümü ve the 100 e başlamıştım. 5.sezona geldiğine göre güzel dizidir. bir ara bakayım ilk bölümüne. seversem devam ederim.

aslında bir süredir yabancı dizileri bırakmıştım. en son mt.robot 'un ilk bölümü ve the 100 e başlamıştım. 5.sezona geldiğine göre güzel dizidir. bir ara bakayım ilk bölümüne. seversem devam ederim.
Kanalı syfy ve o kanala göre çok iyi oranlar alıyordu.Aslında bu 5. sezon değil 5. sezon bitti 6. sezon.
Her bir sezonu 13 bölüm.
5. sezonu ise 26 bölüm yaptılar iyi izleniyor diye.

Kanalı kötü ya. :)

Hiç ilgimi çekmemişti varlığından haberdar bile değildim. :D

Konusu fena değil de şu sıra yabancı diziye başlayasım yok. Başlasam da başlayacağım dizilerim belli. :):)

Hiç ilgimi çekmemişti varlığından haberdar bile değildim. :D

Konusu fena değil de şu sıra yabancı diziye başlayasım yok. Başlasam da başlayacağım dizilerim belli. :):)
Benim de çok var başlayacağım. Ama yine de aklında kalsın böyle bir dizi olduğu ilerde izleyebilirsin belki. Türkiyede izlenmeyen bir dizi ama karakterler arasındaki diyaloglar ve kadının olayları çözüş şekli insanı diziye bağlıyor.:)