Ütopya'ya Veda Eden İsim Belli Oldu! |22 Ağustos 2015

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
Ütopya'ya Veda Eden İsim Belli Oldu! |22 Ağustos 2015

utopyaya-veda-eden-isim-belli-oldu-_130823212722656494-150x150.jpg

Ütopya'da yine eleme heyecanı yaşandı!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği yarışmada Altar, Noyan, Meral ve Çağlar elenme adayı olarak potaya çıkmıştı.

Bugün itibariyle yarışmaya veda eden isim Çağlar oldu. Böylece Çağlar, Ütopya'ya ve hayallerine veda etmiş oldu.

Ütopya haftaiçi hergün 23:00'da tv8'de
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Bu gece itibariyle Semih'ler resmen dağıldı. Altar ve Semih fena kapıştı. Ve Semih , Altar'a bireysel dedi. Sonra Kurretülayn baya bağırdı Semih'e.

Neyse Altar Türkiye Gündemine girdi. :D
Adsız.png

@Yiğitt @beyazsoy

Çağlar'ın elenmesi kötü oldu ya, neyse bakalım artık kime oynayacaklar? Kolay yem diye hep bunu koyuyorlardı.

Altar ve Semih'in olayına üzüldüm ama bir gün bu yere gelecekleri belliydi.

Bu gece itibariyle Semih'ler resmen dağıldı. Altar ve Semih fena kapıştı. Ve Semih , Altar'a bireysel dedi. Sonra Kurretülayn baya bağırdı Semih'e.

Neyse Altar Türkiye Gündemine girdi. :D
Ekli dosyayı görüntüle 46129

@Yiğitt @beyazsoy
eskisi gibi değil çok nadir bakıyorum artık. dün de bakmadım. altar iki dokunulmazlık alınca bayağı havalandı kendi sonunu hazırladı. aslında gurubun bu kadar dağılmadan kalması semihin yönetim başarısı ben Küre ve atari çoktan postalardim dayanilacak gibi değiller. dilay gibi sakin makul biri nasıl Küre gibi cadaloz bir kızın fanı olur hayret tam tersi olması lazımdı halbuki)))

tuncayin dokunulmszliktan düşmesi en büyük başarı meral ve diğer kızların ahı tuttu sonunda. tuncay tekrar dokunulmazlik alması için yazacak bir kız bulmalı romantik erkek modunu ergenlere iyi yuturmustu

eskisi gibi değil çok nadir bakıyorum artık. dün de bakmadım. altar iki dokunulmazlık alınca bayağı havalandı kendi sonunu hazırladı. aslında gurubun bu kadar dağılmadan kalması semihin yönetim başarısı ben Küre ve atari çoktan postalardim dayanilacak gibi değiller. dilay gibi sakin makul biri nasıl Küre gibi cadaloz bir kızın fanı olur hayret tam tersi olması lazımdı halbuki)))

tuncayin dokunulmszliktan düşmesi en büyük başarı meral ve diğer kızların ahı tuttu sonunda. tuncay tekrar dokunulmazlik alması için yazacak bir kız bulmalı romantik erkek modunu ergenlere iyi yuturmustu
Altar'a baya destek var ama susma, arkandayız falan diye. :)

Altar'a baya destek var ama susma, arkandayız falan diye. :)
kaç aydır onda fanı olur özelikle ergen kızlardan ama desteği daha doğrusu gazı anti semihcilerden alıyordur. bu gaz bir iki hafta gider ondan sonra cekilir tunca ve altar ve bahadır potasi olursa süper olur))

altar yine altarligini yapti. kendini potaya sokup sonra semihlere beni niye potadan cikarmiyorsunuz diyor adam :d hayatimda gordugum en antipatik adamlardan biri

Çoktandır bakmıyordum. Semih ve Altar'ın da yollarının ayrılacağı, ta ben programı bıraktığımda belliydi.

Zaten program niye hala devam ediyor ki ? Şampiyon Semih olacak zaten belli.